STEIGENBERGER ALCAZAR
OPIS

Lokacija: Jedan od novijih hotela u zoni Nabq Bay, hotel Steigenberger Alcazar , na privatnoj, izuzetno lepo uređenoj peščanoj plaži, prostire se na površini od 35.000 m2. Hotel je udaljen 13 km od aerodroma Sharm El Sheikh , 2 km od La Strada shopping centra, 12 km od centra SOHO. Hotel Steigenberger Alcazar odlikuje odlična usluga i dobra reputacija koju nosi ime Steigenberger.  

Sobe: Hotel Steigenberger Alcazar ima 610 soba, sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi-fi, aparat za kafu i čaj, mini bar, sef, balkon ili terasu. 

Hotelski sadržaj: Pored dva glavna restorana, hotel Steigenberger Alcazar ima nekoliko a la carte restorana (japanski, orijentalni, italijanski, mediteranski, riblji na plaži), 4 tematska bara, prodavnice, servis za pranje i peglanje, wi fi na svim zajedničkim površinama i salon lepote. 

Sport i zabava: Gostima hotela Steigenberger Alcazar su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena koji se zimi greju, 2 bazena za decu, spa centar, teren za tenis, tereni za odbojku, mini fudbal, centar za ronjenje, razni sportovi na vodi, dečiji klub i celodnevna animacija. Gosti hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.

 All Inclusive Concept

 

 

Na plaži
Privatna plaža
All inclusive
Ronilački centar
Teren za mini fudbal
Mini klub
Teniski teren
Teren za odbojku
Sportovi na vodi
Klima
Animacija za decu
Animacija
Servis za pranje i peglanje
Mini Bar
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Bar
Restoran
Restoran a’la carte
Spa centar
Hotel Map Title