RIXOS SHARM EL SHEIKH
OPIS

Lokacija: Elegantan hotel Rixos Sharm El Sheikh nalazi se na samoj obali Crvenog mora sa pogledom na ostrvo Tiran, u hotelskoj zoni zaliva Nabq Bay. Hotel je udaljen od centra Nama Bej 22 km, od aerodroma  Sharm El Sheikh 8 km. Plaža je peščana, ali je priobalje pokriveno koralima i ulazak u vodu mogućje  samo preko pontona (147 m).

 

Sobe: Hotel Rixos Sharm El Sheikh ima 695 prostranih i moderno opremljenih soba koje imaju kupatilo (tuš/wc), fen, LCD TV, telefon, klima uređaj, wi fi, aparat za kafu i čaj, mini bar, sef, balkon ili terasu. Hotei se sastoji od glavne zgrade i 17 anex zgrada.

 

Hotelski sadržaj: Kao i svi hoteli renomiranog lanca Rixos, hotel Rixos Sharm El Sheikh odiše stilom i luksuzom. Pored glavnog restorana, hotel Rixos Sharm El Sheikh poseduje 7 a la carte restorana: kineski, indijski, japanski, arapski, italijanski i restoran sa sjajnim izborom morskih specijaliteta, 5 barova, servis za pranje i peglanje, menjačnicu, prodavnice i salon lepote.

 

Sport i zabava: Od sportskih sadržaja hotel Rixos Sharm El Shaikh ima 7 spoljašnjih bazena, teniske terene, terene za odbojku i košarku, bilijar, moderno opremljen spa centar, koji se prostire na 1.100 m2, prostorije za razne masaže i tretmane, dve saune, parno kupatilo, vitamin bar, tursko kupatilo i sobe za relaksaciju. Najmlađim gostima hotela na raspolaganju su: 4 bazena za decu, prostor na 1.200 m2 sa Rixy dečijim klubom, restoranom, mini diskotekom, bioskopom i mnogim drugim aktivnostima. Gosti hotela Rixos Sharm El Sheikh koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.  

 

All Inclusive Concept 

Na plaži
Privatna plaža
Teren za košarku
Bilijar
Teniski teren
Teren za odbojku
Klima
Animacija
Dečiji meni
Dečije igralište
Menjačnica
Mini klub
Servis za pranje i peglanje
Prodavnica
Mini Bar
WI FI u sobi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Bar
Restoran
Restoran a’la carte
Fitnes centar
Spa centar
Hotel Map Title