AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Amelia Beach Resort & SPA od privatno peščano šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke, sucobrani i peškiri za plažu koriste bez doplate deli ulica, ali od bazena do plaže vodi podzemni prolaz. Od centra Manavgata je udaljen 15 km, a od manjih mesta Kizilot I Okurčalar oko 4 km. Aerodrom Antalija udaljen je 90 km.

Sobe: U svom sastavu Amelia Beach Resort & SPA ima 479 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. Svaka soba  ima kupatilo, fen, sat TV, telefon, mini bar, centralnu klimu, internet (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 36 m², koje imaju bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj može biti single ili pomoćni ležaj. Standard sobe mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled na more. Amelia Beach Resort ima 3 kategorije porodičnih soba, najmanje su porodične sobe koju čini jedna soba sa bračnim ležajem i krevetom na sprat, veličina ovih soba je 39 m². Drugi tip porodičnih osbačine dve sobe odvojene vratima, u jednoj su 2 single ležaja, u drugoj bračni ležaj, imaju 1 kupatilo i 1 balkon, veličina ovih soba je 43 m². Najveće porodične sobe su veličine 72 m², čine ih dve odvojene sobe sa vratima između, u jednoj se nalaze bračni ležaj i sofa, u drugoj su 2 single ležaja, svaka soba svoje kupatilo i balkon.

Hotelski sadržaj: Pansionski obroci u hotelu Amelia Beach Resort se služe u glavnom restoranu. Osim glavnog, u ponudi su 4 a la carte restorana (turski, kineski, italijanski, riblji), dok se poslastice, razne vrste čajeva i kafa služe u poslastičarnici. Hotel poseduje 6 barova koji se nalaze po čitavom kompleksu, pića u disco i vitamin baru se dodatno plaćaju.  Od dodatnih sadržaja, uz doplatu, gostima Amelia Beach Resort hotela na raspolaganju su internet konekcija, usluge lekara na poziv, rent a car, frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša i mini market. WiFi slabijeg protoka dostupan je u lobiju hotela.

Sport i zabava: U sastavu Amelia Beach Resort hotela nalazi se 5 bazena uključujući jedan unutrašnji i jedan namenjen deci sa vodenim toboganima. Od sportskih sadržaja u ponudi su 2 teniska terena, 1 teren za košarku, mini kuglana i bilijar. Wellness & Spa zona poseduje tursko kupatilo, saunu, fitnes centar, prostorije za kozmetičke tremane, masažu i piling. Pojedine usluge u spa centru se doplaćuju. Tokom dana i večeri je organizovana animacija, dok je deci namenjen mini klub. Osim aqua parka i mini kluba, hotel u svom sastavu poseduje luna park (uz doplatu), mogu ga koristiti deca uzrasta 3-14 godina.

Blizu plaže
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Prodavnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Snek bar
Hamam
Masaža
Spa centar
Mini klub
Teniski teren
Teren za košarku
Hotel Map Title