MIRAGE WORLD
OPIS

Lokacija: Mirage World je porodični hotel koji se nalazi u zalivu Ičmeler, 80 m od gradske plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste uz doplatu. Od centra Marmarisa udaljen je 7 km. Aerodrom Bodrum udaljen je 145 km, a aerodrom Dalaman 90 km. Zauzima površinu od 7800 m2 i sastoji se od 4 zgrade.

 

Sobe: U svom sastavu Mirage World hotel ima ukupno 197 standard i family soba. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, wi fi internet, sef (uz doplatu), mini bar (u kom se nalazi samo voda) i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, porodične i deluxe sobe. Porodične sobe kojih ukupno ima 12 su veće kvadrature - 35m², namenjene za smeštaj do 5 osoba, sastoje se iz dnevnog boravka koji ima 2 sofe za spavanje i spavaće sobe. Iste su opremljenosti kao i standardne sobe osim što imaju 2 klima uređaja i 2 balkona. Standard sobe su veličine 24m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Deluxe sobe su veličine 40m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe i 1 dete.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana Mirage World hotel ima 4 bara u kojima se služe lagani obroci, užine i osvežavajući napici. Od ostalih sadržaja ima frizerski salon, zlataru, TV salu, igraonicu, internet centar, wi fi internet konekciju na recepciji, mini biblioteku, usluge fotografa, servis za pranje i sušenje veša. Postoji i mogućnost usluge čuvanja dece na upit.

Sport i zabava: Hotel Mirage World poseduje 2 spoljašnja bazena za odrasle i 2 bazena sa 2 vodena tobogana namenjena najmlađim gostima. Spa centar u svojoj ponudi ima tursko kupatilo, saunu i pojedine vrste masaže. Hotel poseduje igraonicu za decu uzrasta 4 – 12 godina. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u fitnes centru, dok na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

all inclusive concept 

Blizu plaže
Gradska plaža
Animacija
Dečije igralište
Frizerski salon
Internet kafe
Prodavnica
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
WI FI na recepciji
Zlatara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Sportovi na vodi
TV sala
Hotel Map Title