OZ KATRE
OPIS

Lokacija: Katre Hotel Oludeniz je udaljen od poznate gradske peščano-šljunkovite plaže Oludeniz 400 m i nalazi se 13 km od Fetija i 57 km od aerodroma u Dalamanu. Otvoren je 1992. godine na površini od 4.000 m², a poslednji put je renoviran 2016. godine.

 

Sobe: Katre Hotel Oludeniz čine dve trospratne zgrade i raspolaže sa 52 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se economy sobe, standard i porodične sobe. Economy sobe su veličine 20 m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete, nalaze se u polu suterenu. Standardne sobe su veličine 25 m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Porodične sobe su veličine 30 m² namenjene za smeštaj porodica sa 2 deteta, do 4 osobe, Nalaze se na poslednjem spratu, sastoje se od dve sobe odvojene vratima, jedna od soba je pod kosinom, vrata koja ih dele su manjih dimenzija, imaju 1 kupatilo i 1 balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Katre hotela nalaze se recepcija, restoran, bar kod bazena, spoljašnji bazen, terasa za sunčanje, wi fi u lobiju hotela, spa centar sa saunom, teretana, bilijar, stoni tenis, igralište, usluga pranja veša uz doplatu.

 

Sport i zabava: Gostima Katre hotela na raspolaganju je spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje, dok na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Gosti hotela imaju na raspolaganju bilijar, stoni tenis, kao i igralište za decu.

 

All inclusive concept

Dečije igralište
Mini Bar
Recepcija
WI FI u krugu hotela
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Fitnes centar
Sauna
Spa centar
Bilijar
Stoni tenis