POINT BEACH HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Point Beach od privatne plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, deli šetalište koje se pruža dužinom celog letovališta. Od centra Marmarisa Point Beach hotel udaljen je 800 m, od marine 650 m, dok je aerodrom Dalaman udaljen 90 km. Hotel je renoviran je 2019 godine.

Sobe: Hotel Point Beach ima 80 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dva bloka zgrada, jedan od plaže deli šetalište, drugi je 50 m od plaže. Sve sobe hotela imaju: kupatilo, fen, TV, mini bar, klima uređaj, sef, balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine oko 18 m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Point Beach se nalazi recepcija, restoran, bar, spoljašnji bazen, manji fitnes centar, besplatan parking, besplatan wi fi internet u zajedničkim prostorijama hotela.

Sport i zabava: Gostima hotela Point Beach na raspolaganju je spoljašnji bazen gde mogu da uživaju i odmaraju na obezbeđenim ležaljkama i suncobranima.


 

All incluisve concept

Recepcija
Spoljašnji bazen
Restoran
Fitnes centar