CIHANTURK
OPIS

Lokacija: Cihanturk hotel je smešten u neposrednoj blizini centra marmarisa, od gradske peščano - šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani dopaćuju udaljen je 50 m. Aerodrom u Bodrumu udaljen je 150 km, a aerodrom Dalaman 90 km.

Sobe: Cihanturk hotel raspolaže sa 70 smeštajnih jednica u jednoj šestospratnoj zgradi. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe sa pogledom na kopno. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, wi fi internet i balkon. Standard sobe su veličine 28 m², u njima se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana gostima Cihanturk hotela na raspolaganju su a la carte restora, bar pored bazena, TV sala, menjačnica i internet centar.

Sport i zabava: U sastavu Cihanturk hotela je spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, a gosti se mogu razonoditi igrajući stoni tenis ili bilijar. Na plaži, uz doplatu, gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. 


 

Blizu plaže
Gradska plaža
Gradski hotel
Internet kafe
Menjačnica
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Bilijar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title