PHOENIX SUN HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Phoenix Sun (ex Palm Garden Gumbet) nalazi se blizu centra Gumbeta gde se nalaze mnogobrojni restorani i barovi. Od plaže u Gumbetu udaljen 750 m. Hotelska plaža nalazi se u zalivu Bitez 3 km od hotela, do plaže vozi besplatan shuttle bus dva puta u toku dana. Od centra Bodruma udaljen je 2 km, a od aerodroma 42 km.

 

Sobe: Phoenix Sun hotel u svom sastavu ima 225 smeštajnih jedinica. Svaka soba ima ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef, klima uređaj i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standard i family sobe.

 

Hotelski sadržaj: U Phoenix Sun hotelu gostima su na raspolaganju glavni restoran i bar. Wi fi je dostupan u javnim delovima hotela.

 

Sport i zabava: Od dodatnih sadržaja gosti Phoenix Sun hotela mogu koristiti 2 spoljašnja bazena, teniski teren, fitnes centar, pikado, stoni tenis, bilijar i internet centar. Ljubiteljima wellness-a na raspolaganju su sauna i tursko kupatilo. Hotel Phoenix Sun je misliio i na najmlađe goste obezbedivši mini klub i dečije igralište. Na plažama Gumbeta i Biteza gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

all inclusive concept 

 

Gradska plaža
Gradski hotel
Dečije igralište
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
WI FI u krugu hotela
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Mini klub
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title