PETUNYA BEACH RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Petunya Beach Resort se nalazi u mestu Ortakent, na peščano-šljunkovitoj plaži. Od centra Bodruma je udaljen 11 km, a od aerodroma oko 50 km. Renoviran je 2018.godine. Gosti hotela mogu da koriste ležaljke i suncobrane na plaži.

 

Sobe: Petunya Beach Resort u svom sastavu ima 251 sobu, koje su podeljene u 9 blokova. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard i family. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, mini bar, klima uređaj i balkon. Family (porodične) sobe su nešto veće od standardnih i osim francuskog kreveta ima i krevete na sprat za decu.

 

Sadržaj hotela: Osim glavnog restorana u kom se služe pansionski obroci, hotel Petunya Beach Resort u svom sastavu ima i nekoliko barova u kojima se služe lagani obroci, poslastice, kafe i osvežavajući napici. Wi fi internet je dostupan u javnim prostorijama hotela uz doplatu. Osim toga, gostima su na raspolaganju i usluge pranja veša, frizerski salon, usluge lekara, kao i prodavnica.

 

Sport i zabava: Petunya Beach Resort raspolaže spoljašnjim bazenima za odrasle i decu, kao i vodenim toboganima. Ljubitelji sporta i drugih zabavnih aktivnosti mogu da se bave ronjenjem, stonim tenisom, pikadom, mini fudbalom, a u sastavu hotela su i fitness centar, sauna i salon za različite vrste masaža. Najmlađim gostima je namenjen mini klub sa raznvrsnim zabavnim sadržajima.

all inclusive concept

Na plaži
Dečije igralište
Frizerski salon
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Mini klub
Pikado
Stoni tenis
Hotel Map Title