JASMIN BEACH
OPIS

Lokacija: Jasmin Beach hotel se nalazi preko puta plaže u mestu Gumbet. Od hotela do centra Gumbeta udaljenost je 400 m. Centar Bodruma udaljen je od hotela 3 km, dok je od aerodrom udaljen 35 km.

 

Sobe: Jasmin Beach hotel ima ukupno 274 sobe, podeljenih u tri kategorije (club sobe, family i hotelske sobe-glavna zgrada). Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Hotelske zgrade su u celosti renovirane, modernog su dizajna i u ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i porodične sobe. Standard hotelske sobe su veličine 26m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Club sobe su veličine 25m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osob ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Club i hotelske porodične sobe su veličine 45m² namenjene za smeštaj do 4 osobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu Jasmin Beach hotela se osim glavnog restorana nalazi i a la carte restoran, 3 bara u kojima gosti mogu konzumirati različita alkoholna i bezalkoholna pića, koktele, kao i razne vrste laganih obroka i poslastica. Od dodatnih sadržaja, uz doplatu gostima hotela Jasmin Beach na raspolaganju su mini market, frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, usluge doktora na upit, fotografska radnja i menjačnica.

Sport i zabava: U sklopu Jasmin Beach hotela nalaze se unutrašnji, spoljašnji bazen i bazen sa toboganima, kao i jedan manji deo namenjen deci. Hotel takođe poseduje spa centar sa turskim i parnim kupatilom, saunama i različitim vrstama masaža i drugih tretmana. Od sportskih aktivnosti Jasmin Beach hotel ima fitness centar, stoni tenis, bilijar, pikado i igraonicu. Na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Za najmlađe goste zadužen je stručan tim profesionalnih animatora koji brinu o njihovoj zabavi u sklopu mini kluba.

All inclusive concept 

 

Blizu plaže
Animacija za decu
Frizerski salon
Internet kafe
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Masaža
Sauna
Teretana
Tursko kupatilo
Bilijar
Mini klub
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title