GRAND BLUE SKY
OPIS

Lokacija: Grand Blue Sky hotel nalazi se na Ladies beach plaži, 3 km od centra Kušadasija. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 115 km.

Sobe: Hotel Grand Blue Sky ima ukupno 319 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju  kupatilo, fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se promo i standard sobe.

Hotelski sadržaj: U sastavu Grand Blue Sky hotela nalaze se glavni restoran, 3 a la cart restorana, pool bar, bar na plaži koji je noću disko i loby bar.

Sport i zabava: Hotel Grand Blue Sky ima spoljašni,  unutrašnji  i dečiji bazen. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su teren za tenis i fitness cenatar, a takođe se mogu zabaviti igrajući bilijar, stoni tenis ili pikado. Gosti koji više vole wellness mogu se opustiti u sauni, turkom kupatilu ili se relaksirati uz masažu. U sastavu hotela nalazi se i salon za negu lepote. Najmlađi gosti mogu se zabaviti u igraonici, a hotel ima animacijske timove za decu i odrasle. Na plaži gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

All inclusive concept

 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Rent a Car
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Diskoteka
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title