EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB
OPIS

Lokacija: Hotel Ephesia Holiday Beach Club se nalazi u Kušadasiju, oko 400 m od privatne peščano-šljunkovite plaže. Od centra Kušadasija je udaljen 7 km, a od aerodroma Bodrum-Milas oko 73 km. Preporuka je za porodični odmor.

 

Sobe: Ephesia Holiday Beach Club u svom sastavu 14 trospratnih zgrada sa različitim tipovima soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe kategorije superior i family, sa pogledom na kopno ili more. Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, TV, sef, mini bar, klima uređaj, wi fi interent (uz dopatu) i manji balkon ili terasu. Porodične sobe su veće kvadrature I sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka koji su odvojeni kliznim vratima.

 

Sadržaj hotela: Osim glavnog restorana, Ephesia Holiday Beach Club raspolaže i sa 3 a la carte restorana, u kojima se služe jela domaće turske, italjankse i kineske kuhinje. Osvežavajući napici i poslastice su u ponudi 4 hotelska bara, od kojih je 1 pored bazena. Wi fi internet je dostupan u hotelskom lobiju, a gostima je dostupne usluge lekara i pranja veša.

 

Sport i zabava: Hotel Ephesia Holiday Beach Club ima nekoliko spoljašnjih bazena, od kojih dva imaju vodene tobogane, dok su najmlađim gostima namenjeni posebni bazeni. Gosti mogu da igraju mini fudbal, odbojku na plaži, stoni tenis, a ljubiteljima rekreacije je namenjen i fitness centar. Spa cenatr sadrži saunu, tursko kupatilo i salon za razičite vrste masaža. Najmlađim gostima je namenjen mini klub.

All inclusive concept

Privatna plaža
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Bar na bazenu
Italijanski restoran
Kineski restoran
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Mini klub
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Hotel Map Title