SUN STAR RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Sun Star Resort se nalazi u oblasti Kestel, 8 km od centra Alanje. Od peščano-šljunkovite plaže ga deli ulica, preko koje vodi pasarela. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 130 km.

 

Sobe: Sun Star Resort raspolaže sa ukupno 249 soba, a u ponudi turstičke agencije Odeon World Travel su standardne i porodićne (family) sobe. Standard sobe su veličine 27 m², bračni ili 2 single ležaja. Porodična soba je jedna soba veličine 40 m², bračni, single ležaj i sofa, 1 kupatilo. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef, minibar, wi-fi internet i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kom se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, Sun Star Resort u svom sastavu ima i 2 a la carte restorana, sa ponudom tradicionalne i mediteranske kuhinje. U sastavu hotela su i 4 bara, od kojih je jedan na plaži. Gostima je na raspolaganju i usluga rent a car, servis za pranje i peglanje veša, wi-fi internet na recepciji, kao i usluge lekara po potrebi.

 

Sport i zabava: Gosti hotela Sun Star Resort mogu da koriste hotelsku plažu opremljenu ležaljkama i suncobranima, kao i lepo uređen prostor za sunčanje pored spoljašnjeg bazena koji sadrži i tobogan. Zabavnim aktivnostima su namenjeni stoni tenis, bilijar i fitnes centar, dok su za opuštanje predviđeni tursko kupatilo, sauna i sobe za različite vrste masaža. Najmlađima je namenjen dečiji bazen, kao i mini klub.

Blizu plaže
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title