SEADEN VALENTINE RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Seaden Valentine Resort & Spa je hotel za starije od 16 godina. Nalazi se u regiji Manavgat, 150 m od peščane plaže na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od centra mesta Side udaljen je 5 km, a od aerodroma Antalija 70 km.

 

Sobe: Hotel Seaden Valentine Resort & Spa u svom sastavu ima 321 smeštajnu jednicu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i suite sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef , Wi-Fi, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu. Standard sobe i comfort sobe su isto opremljene, imaju 32 m², bračni ležaj, s tim što se comfort sobe više spratnosti – od drugog sprata. Suite sobe su sobe veće kvadrature u odnosu na standard sobe, imaju dve prostorije koje nisu odvojene vratima.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Seaden Valentine Resort & Spa hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana turske, italijanske i azijske kuhinje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 3 barova od se u Lobby baru pića služe tokom čitavog dana i noći. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Seaden Valentine Resort & Spa na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, razne prodavnice kao i usluge doktora.

 

Sport i zabava: U sastavu Seaden Valentine hotela nalaze 2 spoljašnja i 1 unutrašnji bazen. U ponudi hotela je i spa centar, koji može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju. Spa centar hotela Seaden Valentine Resort sadrži tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis ili pikado. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti Seaden Valentine Resort & Spa hotel ima dnevnu i večernju animaciju.

 

Blizu plaže
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Tursko kupatilo
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title