ROYAL GARDEN BEACH
OPIS

Lokacija: Royal Garden Beach hotelski kompleks nalazi se u regiji Konakli u Alanji, na peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Sastoji se iz dve zgrade koje su međusobrno udaljene svega par koraka. U jednoj se nalaze standard sobe i jedinice apartmanskog tipa, dok se u drugoj nalaze delux sobe. Od centra Konaklija udaljen je 500 m, od Alanje 14 km, a od aerodroma Antalija 110 km.

 

Sobe: Hotel Royal Garden Beach u svom sastavu ima 418 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u 2 glavne i jednoj annex zgradi (prelazi se manja ulica između). U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, premium i porodične sobe. Veličina standard sobe je 20 m², u sobi su bračni ili 2 single ležaja. Premium sobe su veće kvadrature od standardne 35 m², bračni ili 2 single ležaja + pomoćni ležaj, u zavisnosti od broja gostiju u sobi. Porodične sobe mogu biti u jednoj od dve glavne ili u anex zgradi, veličine 42 m², dve sobe odvojene vratima, spavaća sa bračnim ležajem i denevni boravak sa 2 sofe, 1 kupatilo i 1 balkon. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkohonla pića se dopunjuju svaki dan), balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Royal Garden Beach hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 4 a la carte restorana turske, italijanske i azijske kuhinje, kao i riblji a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 4 bara i poslastičarnica. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Royal Garden Beach na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, razne prodavnice, usluge doktora i usluge čuvanja dece.

 

Sport i zabava: U sastavu Royal Garden Beach hotela nalaze 4 spoljašnja bazena za odrasle (od kojih su 2 sa toboganima), 3 spoljašnja bazena za decu (od kojih dva imaju vodene tobogane prilagođene deci) i 1 unutrašnji bazen sa delom za decu. U ponudi hotela je i spa centar, koji sadrži tursko kupatilo, saune, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, bilijar ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Royal Garden Beach hotel pristupa sa posebnom pažnjom, zato je za njih obezbedio mini klub i dečije igralište. Od zabavnih aktivnosti Royal Garden Beach hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

 

Blizu plaže
Akva park
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Frizerski salon
Servis za pranje i peglanje
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Poslastičarnica
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Mini klub
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title