PAPILLON AYSCHA
OPIS

Lokacija: Papillon Aysha hotel, u potpunosti je renoviran 2014. godine, zauzima površinu od 60 000 m2, nalazi se na plaži, od Beleka je udaljen 4 km, a od aerodroma u Antaliji 35 km.

Sobe: Papillon Aysha hotel u svom sastavu ima ukupno 363 sobe od čega je 223 standardne kategorije. Svaka je površine 28 m2 i ima kupatilo (tuš/wc), fen, bade mantil, papuče, TV, telefon, wi fi, klima uređaj, ketler za čaj ili kafu, sef, mini bar i balkon. Porodične sobe kojih ukupno ima 61, veće su kvadrature, zauzimaju površinu od 54 m2 i u svom sastavu imaju dnevni boravak sa sofom i spavaću sobu. U odnosu na standardne sobe imaju dva kupatila (tuš/wc).

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana u kojem se služe glavni obroci i ponoćna užina, hotel Papillon Aysha ima i 5 a la carte restorana (italijanski, mediteranski, turski, meksički i kineski). Na raspolaganju su brojni barovi u kojima se služe lagani obroci, poslastice i osvežavajući napici u toku dana i večeri. U sklopu glavnog restorana postoji bufe koji je namenjen isključivo deci.

Sport i zabava: Gostima je na raspolaganju više bazena od kojih je jedan unutrašnji. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u fitnes centru, terenima za košarku, odbojku, fudbal i tenis, a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Od dodatnih aktivnosti hotel nudi časove plesa, gimnastiku i aerobik. Hotel ima luksuzan spa centar, renoviran u potpunosti 2015-e godine. U ponudi su najsavremeniji tretmani za negu lica i tela, terapeutske masaže, tursko kupatilo, sauna i đakuzi. O zabavi najmlađih gostiju brine stručan tim animatora u sklopu mini i junior klubova. Osim klubova u ponudi su i mini disko, igraonica, mini kuglanje, pikado i mini fudbal. Tri puta nedeljno organozovane se tematske večeri. 

all inclusive concept 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Frizerski salon
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Hotel Map Title