PALOMA PERISSIA SIDE
OPIS

Lokacija: Hotel Paloma Perissia nalazi se u regiji Kumkoj, na blagom uzvišenju iznad privatne peščane plaže, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Zbog veličine hotelskog kompleksa, koji se nalazi u prelepom vrtu, neke sobe od plaže su udaljene oko 200 m. Od centra Sidea udaljen je 3 km, a od aerodroma Antalija 70 km. Do centra ovog prelepog primorskog mesta stiže se laganom šetnjom uz more jer samo mesto prati dugo, uređeno šetalište uz samo more i plažu koje prate brojni turistički sadržaji sa druge strane, poput restorana, suvenirnica i sl. Zbog izuzetnih sadržaja Paloma Perissia hotel pruža mogućnost za savršen odmor u regiji Side, renoviran je 2019. godine.


Sobe: Hotel Paloma Perissia modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 352 smeštajne jedinice podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, large i suite sobe. Standard sobe mogu biti sa običnim ili sa francuskim balkonom, sa pogledom na kopno ili more. Veličina standard soba sa balkonom je 24 m², sa francuskim balkonom 30 m², sve imaju 2 single ležaja i sofu. Large sobe su sobe veće kvadrature neke su sa balkonom/terasom, 35 m², bračni, single ležaj i sofa. Suite je soba veličine 60 m² sastoji se od dnevnog boravka sa 2 sofe i spavaće sobe sa bračnim ležajem, suite sobe imaju jacuzzi u kupatilu. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler sa setom za čaj i kafu, francuski balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Perissia hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana mediteranske, azijske kuhinje, kao i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 4 bara i noćni klub, od kojih neki služe pića tokom čitavog dana i noći. U svim restoranima i barovima gosti Paloma Perissia hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Perrisia na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, internet cafe, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.


Sport i zabava: U sastavu Paloma Perissia hotela nalaze 3 spoljašnja bazena od kojih je jedan dečiji. Za goste Paloma Perissia hotela dva puta dnevno organizovan je prevoz do aqua parka Palomaqua, novog i velikog aqua parka sa mnoštvom tobogana kako za decu tako i za odrasle. U ponudi hotela je i spa centar, koji može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju, koji sadrži unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, bilijar, boćanje ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika, joge i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Finesse Side hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta Paloma Perissia hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama, bilijarom, stonim tenisom i stonim fudbalom. Najmlađim gostima na raspolaganju su još mini disko i bioskop. Od zabavnih aktivnosti Paloma Perissia hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle sa bogatim programom.

 fact sheet

Palomaqua - najveći aqua park u regiji Side!  

Na plaži
Peščana plaža
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Organska hrana
Restoran
Snek bar
Spa centar
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Hotel Map Title