PALOMA ORENDA RESORT
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Paloma Orenda Resort nalazi se u regiji Titrejengol, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Zbog veličine hotelskog kompleksa, koji se nalazi prelepom vrtu, neke sobe od plaže su udaljene oko 200 m. Od centra Sidea udaljen je 6 km, a od aerodroma Antalija 75 km. Zbog izuzetnih sadržaja Paloma Orenda hotel pruža mogućnost za savršen porodični odmor u regiji Side. Hotel je izuzetno luskuzan i može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju.


Sobe: Hotel Paloma Orenda modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 270 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija, koje su raproređene u bungalovima. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, porodične i suite sobe. Standard sobe su veličine 21 m², u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja i sofa, mogu biti sa pogledom na baštu ili pogledom na more. Junior suite sobe su veličine 37 m², u istoj prostoriji su spavaći deo sa bračnim ležajem i dnevni boravak sa 2 sofe, delimično odvojeni pregradom. Porodična connecting soba su
dve sobe povezane vratima, svaka ima kupatilo, bračni ili 2 single ležaja i 2 sofe 42 m². Porodične suite sobe imaju pogled kopno, sastoji se od dnevnog boravka u kom se nalaze 2 sofa ležaja, spavaće sobe u kojoj se nalazi bračni ležaj i 1 kupatila, 40 m². Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Orenda hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana mediteranske, azijske i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 4 bara, koja se nalaze na različitim lokacijama hotelskog kompleksa. Gosti Paloma Orenda hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Gostima Paloma Orenda hotela na raspolaganju je i poslastičarnica gde gosti mogu uživati u ukusnim desertima i raznim vrstama pića. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Orenda na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.


Sport i zabava: U sastavu Paloma Orenda Side hotela pored glavnog spoljašnjeg bazena za odrasle i dečijeg bazena, nalazi se Palomaqua, potpuno novi i veliki aqua park sa toboganima za odrasle i decu. U ponudi hotela je i spa centar koji može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, fudbal, košarku, tenis na jednom od 12 terena ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika, joge i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Uz sve ostale sadržaje gosti Paloma Orenda hotela mogu se oprobati i u streličarstvu. Najmlađim gostima Paloma Orenda hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba Paloma Orenda hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama. Od zabavnih aktivnosti Paloma Orenda hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle sa bogatim programom.

 

Palomaqua - najveći aqua park u regiji Side! 

Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Akva park
Dečije igralište
Dečiji meni
Menjačnica
Wi Fi
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Organska hrana
Restoran
Snek bar
Spa centar
Mini klub
Odbojka na pesku
Hotel Map Title