PALOMA GRIDA RESORT & SPA HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Paloma Grida Resort & Spa nalazi se u Beleku na privatnoj uređenoj peščanoj plaži. Zbog veličine hotelskog kompleksa neke sobe od plaže su udaljene oko 200 m, ali se do plaže stiže lako kroz uređen vrt hotela. Od centra Beleka udaljen je 700 m, a od aerodroma Antalija 35 km. Zbog izuzetnih sadržaja Paloma Grida Resort hotel pruža mogućnost za savršen odmor u Beleku. Hotel se nalazi pored hotela Gural Premier Belek.

 

Sobe: Hotel Paloma Grida Resort, zanimljivog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 459 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, superior, porodične i lake vila sobe. Standardna soba je veličine 27 m², bračni ili 2 single ležaja + pomoćni (u zavisnosti od broja gostiju u sobi). Superior soba je iste opremljenosti kao standard soba, veće kvadrature 40 m². Porodičnu connecting sobu čine dve sobe odvojene vratima, u jednoj bračni, u drugoj 2 sofe, 1 kupatilo, 1 balkon, veličine 50 m². Porodične duplex sobe su sobe na dva nivoa, na jednom je spavaća soba sa bračnim ležajem, na drugom dve sofe, 1 kupatilo, veličine 50 m². Lake villa sobe se nalaze oko bazena u centralnom delu kompleksa, bazen je namenjen samo gostima ovih soba. Veličine su 50 m² pored dnevnog boravka u kom se nalaze 2 sofe ima spavaću sobu sa bračnim ležajem, 1 kupatilo. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu. (neke sobe imaju francuski balkon).

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Grida Resort hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotelajedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restorani azijske, internacionalne i turske kuhinje, kao i riblji a la cart restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 7 barova, među kojima se izdvajaju bar pored bazena, bar na plaži, bar za odrasle, starije od 18 godina, kao i Zoom bar u kom se služi organsko vino proizvedeno od grožđa sa njihovih plantaža. Hotel ima poslastičarnicu kao i noćni bar. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Grida Resort na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, razne prodavnice kao i usluge doktora.

 

Sport i zabava: U sastavu Paloma Grida Resort hotela nalaze se 4 spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa toboganima, dečiji bazen pored velikog bazena za odrasle, kao i mini aqua park. U ponudi hotela je i spa centar koji može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane, kao i unutrašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, pikado, mini golf, košarku, tenis, boćanje ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika i joge. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Grida Resort hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta Paloma Grida Resort ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina. Od zabavnih aktivnosti Paloma Grida Resort hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.


 

Na plaži
Peščana plaža
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Dečiji meni
Frizerski salon
Klima u sobi
Menjačnica
Parking
Room service
Servis za pranje i peglanje
Tržni centar
Usluge lekara
Vrtić
Wi Fi
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Organska hrana
Poslastičarnica
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Spa centar
Wellness & Spa
Mini klub
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Večernji program
Yoga
Hotel Map Title