PALOMA FINESSE SIDE
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Paloma Finesse Side nalazi se u regiji Titrejengol, na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Zbog veličine hotelskog kompleksa, koji se nalazi u prelepom vrtu, neke sobe od plaže su udaljene oko 200 m. Od centra Sidea udaljen je 6 km, a od aerodroma Antalija 75 km. Zbog izuzetnih sadržaja Paloma Finesse Side hotel pruža mogućnost za savršen odmor u regiji Side. Izuteno luksuzan hotelski kompleks koji može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju.


Sobe: Hotel Paloma Finesse Side modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 299 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija, koje su raproređene u 48 bungalova. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su studio i porodične suite sobe. Studio je dvokrevetna soba veličine 42 m² koja ima bračni ili 2 single ležaja i 2 sofe, porodična suite soba je veličine 52 m²
, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem i odvojeni dnevni boravak sa dve sofe), large family suite je porodična suite soba sa 2 spavaće sobe od kojih je u jednoj bračni ležaj, u drugoj dva single ležaja i dnevnim boravkom 74 m², swim up su jedinice koje imaju direktan pristup bazenu sa terase, terrace su sobe na prizemlju. Sobe mogu imati pogled kopno (hotelski kompleks) ili pogled more. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan), ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Finesse Side hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 2 a la carte restorana mediteranske i internacionalne kuhinje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 4 bara, od kojih neki služe pića tokom čitavog dana i noći. U svim restoranima i barovima gosti Paloma Finesse Side hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Gostima Paloma Finesse Side hotela na raspolaganju je i Bistro restoran / poslastičarnica gde tokom čitavog dana mogu uživati u ukusnim desertima, sendvičima i raznim vrstama pića. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Finesse Side na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, internet cafe, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.


Sport i zabava: U sastavu Paloma Finesse Side hotela nalaze se pored glavnog spoljašnjeg bazena za odrasle i dečijeg bazena, nalazi se Palomaqua, novi i veliki aqua park sa toboganima za odrasle i decu. U ponudi hotela je i spa centar koji može odgovoriti na potrebe najzahtevnijih gostiju koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, fudbal, košarku, tenis, boćanje ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika, joge i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Finesse Side hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta koje se nalazi u neposrednoj blizini plaže Paloma Finesse Side ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama, bilijarom, stonim tenisom i stonim fudbalom. Od zabavnih aktivnosti Paloma Finesse Side hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle sa bogatim programom.

fact sheet 


Na plaži
Peščana plaža
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Organska hrana
Restoran
Snek bar
Vinarija
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Mini klub
Odbojka na pesku
Teren za odbojku
Hotel Map Title