MAGIC SUN HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Magic Sun se nalazi u regiji Beldibi, pripada letovalištu Kemer. Od aerodroma je udaljen oko 45km, od centra Kemera je udaljen 12 km, dok je od sopstvene šljunkovite plaže udaljen oko 300 m. Hotel predstavlja idealn odnos cene i kvaliteta i cenovno spada u povoljnije objekte letovališta Kemer. Skroman je i gradskog tipa, te kao takav nema puno sadržaja.

 

Sobe: U svom sastavu hotel Magic Sun ima 198 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, economy i porodične sobe. Standard sobe su veličine 27 m², u sobi se nalaze bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj je pomoćni. Economy soba je manje kvadrature ili lošije pozicioniaran od standardne, dok su porodične sobe veće kvadrature od standardnih.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu Magic Sun hotela je restoran u kojem se poslužuju pansionski obroci, dok se osvežavajući napici poslužuju u hotelskom baru. Od dodatnih usluga na raspolaganju su usuge lekara, usluga čuvanja dece, frizerski salon i prodavnica.

 

Sport i zabava: Hotel Magic Sun poseduje spoljašnji bazen. Od sportskih sadržaja u ponudi su fitnes centar, teren za odbojku na plaži, stoni tenis, dok se u okviru spa centra mogu koristiti usluge turskog kupatila i saune. Najmlađim gostima je namenjen mini klub, dečije igralište i animacija u toku dana. Na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi uz doplatu.

 

Blizu plaže
Privatna plaža
Animacija za decu
Frizerski salon
Menjačnica
Usluga čuvanja dece
Usluge lekara
Bar
Restoran
Bilijar
Hotel Map Title