GREENWOOD KEMER RESORT
OPIS

Lokacija: Greenwood Kemer Resort ex Sherwood Greenwood Resort je porodični hotel udaljen 200 m od privatne plaže, od centra Goynuka 1 km, a od Kemera 9 km. Aerodrom u Antaliji se nalazi na oko 55 km udaljenosti.

 

Sobe: Hotel Greenwood Kemer Resort (ex Sherwood Greenwod) raspolaže sa 265 smeštajnih jedinica koje se nalaze u glavnoj zgradi, anex zgradi i bungalovima. Sve sobe su iste opremljenosti, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne i porodične sobe. Standardna dvokrevetna soba u bunglaovima je površine 19 – 21 m², bračni ili dva single ležaja i pomoćni ležaj, ukoliko u sobi borave 4 osobe u sobi se nalaze bračni ležaj, single ležaj i pomoćni ležaj, bungalow bunkbed soba je iste kvadrature kao standardna 19 – 21 m², 1 bračni ležaj i krevet na sprat, porodična soba je veličine 45 m² dve sobe sa vratima između, u jednoj je bračni ležaj u drugoj dva single lećaja, 1 kupatilo, nalaze se u glavnoj zgradi hotela, large sobe su dvokrevetne sobe veće od standardnih 40 m², nalaze se u annex delu hotela, junior family soba je porodična soba, jedna prostorija, bračni ležaj koji je pregradom delimično odvojen od dva single ležaja, 40 m², nalaze se u annex delu hotela.

 

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Greenwood Kemer Resort (ex Sherwood Greenwood Resort) ima italijanski a la carte restoran kao i više barova u kojima se u toku dana služe različite vrste napitaka i lagani obroci. Jedan od barova koji služi osvežavajuće napitke i lagane obroke se nalazi na privatnoj hotelskoj plaži. U okviru hotela je TV sala, prodavnica i internet centar.

 

Sport i zabava: U sastavu Greenwood Kemer Resort hotela (ex Sherwood Greenwood hotela) su 2 spoljašnja bazena od kojih je jedan dečiji koji ima 2 vodena tobogana. Na raspolaganju je spa centar sa saunom, turskim kupatilom, kozmetičkim tretmanima i masažama. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa profesionalnim timom animatora. Na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi a u sklopu hotela gosti mogu da se zabave igrajući bilijar.

all inclusive conceptPrivatna plaža
Animacija
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa toboganima
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Sportovi na vodi
Večernji program
Hotel Map Title