COOK'S CLUB ALANYA HOTEL
OPIS

Lokacija: Cookʼs Club Alanya je hotel namenjen za smeštaj gostiju starijih od 12 godina. Nalazi se na čuvenoj peščanoj Kleopatrinoj plaži u Alanji. Na delu plaže, koji pripada hotelu, suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela. Od strogog centra Alanje udaljen je oko 1 km, a od aerodroma Antalija 120 km. Hotel je u celosti renoviran.

Sobe: Hotel Cookʼs Club Alanya u svom sastavu ima 230 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija, raspoređenih u 5 zgrada. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo,fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se economy, standard, studio i suite sobe. Standard sobe su veličine 16 – 20 m², nalaze se u glavnoj zgradi na višim spratovima (zgrada koja se nalazi sa druge strane ulice) i u drugoj i trećoj zgradi na plaži. U sobama se nalazi bračni ležaj, sobe sa 2 odvojena ležaja su na upit. Economy sobe su iste opremljenosti kao standard sobe, veličine 16 m², nalaze se na nižim spratovima, lošije su pozicionirane od standard soba, neke economy sobe imaju francuski balkon. Studio sobe se nalaze u glavnoj zgradi, beach zgradi i prvoj i drugoj zgradi na plaži. Veličine su 20 – 25 m², u sobama se nalaze bračni ležaj i sofa (dva odvojena ležaja su na upit). Suite sobe se sastoje od dnevnog boravka u kom se nalazi sofa, spavaće sobe sa bračnim ležajem i mini kuhinje, posuđe je na upit. Veličine su 30 – 35 m² i nalaze se u glavnoj zgradi. Glavna zgrada nalazi se preko puta plaže, sa beach zgradom povezana je uređenim podzemnim prolazom, hodnikom. 3 zgrade na plaži pripadaju nekadašnjem Sunprime Alanya Beach hotelu, koji je od 2023. godine postao deo Cookʼs Club Alanya hotela.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Cookʼs Club Alanya osim glavnog pansionskog restorana nalazi se a la cart restoran. Hotel u svom sastavu ima jedan od najatraktivnijih barova na Kleopatrinoj plaži. Bar se nalazi između bazena i same plaže i poslužuje razne vrste osvežavajućih napitaka. Na prizemlju glavne zgrade nalazi se a la carte Irish Pub. Gostima Cookʼs Club Alanya hotela uz doplatu na raspolaganju su usluge doktora, servis za pranje i sušenje veša, kao i mini market i suvenirnica. Doručak se služi po principu samoposluživanja, dok su ručak, večera i užina po sistemu a la carte/izbor meni-više jela.

 

Sport i zabava: U sastavu Cookʼs Club Alanya hotela osim 3 spoljašnja bazena nalazi se i spa centar koji uz unutrašnji bazen sadrži prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. 2 spoljašnja bazena su između prve, druge i treće zgrade na plaži, dok je treći između beach zgrade i bara na plaži. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar ili igrati bilijar. Na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

all inclusive concept

 

Blizu plaže
Gradska plaza (Cleopatra Beach)
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Ležaljke i suncobrani na plaži
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Hotel Map Title