ARTEMIS PRINCESS
OPIS

Lokacija: Artemis Princess hotel se nalazi regiji Oba u Alanji. Hotelska plaža, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste uz doplatu (prelazi se ulica), udaljena je 200 m od hotela. Od centra Alanje udaljen je 4 km, a od aerodroma Antalija 130 km.

 

Sobe: Hotel Artemis Princess, u svom sastavu ima 146 smeštajne jedinice koje se nalaze u dve zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard i economy sobe. Standard soba 24 m², bračni ili dva single ležaja i pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje. Economy sobe  - sobe manje kvadrature, lošije opremljenosti ili lošije pozicije u odnosu na standard sobu. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), balkon ili terasu. Wi Fi u lobiju besplatan, u ostalim delovima hotela uz doplatu.

 

Hotelski sadržaj: Gostima Artemis Princess hotela pored pansionskog restorana na raspolaganju su snack bar i bar pored bazena. Od ostalih sadržaja Artemis Princess hotel gostima nudi uslugu pranja i sušenja veša, kao i usluge lekara na poziv.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Artemis Princess nalaze se 2 spoljašnja bezena za odrasle i za decu. U ponudi hotela je i manji spa centar koji pored saune i turskog kupatila, sadrži prostorije za različite vrste masaža kao i mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis i bilijar, dok na gradskoj plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.
Fact sheet

 

Gradska plaža
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Wi Fi
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Stoni tenis
Hotel Map Title