ARSI ENFI CITY BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Arsi Enfi City Beach nalazi se na šetalištu u Alanji. Od peščano šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste uz doplatu, udaljen je oko 50 m (prelazi se ulica). Od aerodroma u Antaliji udaljen je 125 km.

 

Sobe:  Arsi Enfi City Beach hotel raspolaže sa 132 smeštajne jedinice koje su raspoređene u glavnoj zgradi i bungalovima. Sve sobe imaju kupatilo, fen, SAT TV, klima uređaj, mini bar i balkon. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 20 m². Sobe su renovirane 2012. godine i sadrže bračni ili 2 single kreveta, treći ležaj je pomoćni.

 

Hotelski sadržaj:  Pored glavnog restorana,  gostima Arsi Enfi City Beach hotela na raspolaganju su a la carte restoran i bar pored bazena.  Od ostalih usluga gosima su uz doplatu na raspolaganju servis za pranje i sušenje veša, kao i usluge lekara na poziv. WiFi ograničenog protoka dostupan je u svim delovima hotela.

 

Sport i zabava: U sklopu Arsi Enfi City Beach hotela nalazi se spoljašnji bazen za odrasle sa delom za decu. Gostima koji žele da se relaksiraju tokom boravka u Arsi Enfi City Beach hotelu na raspoglanju su tursko kupatilo, sauna i prostorije za razne vrste masaža (uz doplatu).  Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu ze zabaviti igrajući bilijar, dok je na gradskoj plaži, uz doplatu, moguće uživati u raznim sportovima na vodi.

Blizu plaže
Gradska plaža
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI u krugu hotela
Bazen sa delom za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Bilijar
Sportovi na vodi
Hotel Map Title