RADIN
OPIS

Hotel Radin 4*

Nalazi se u samom centru lečilišta i povezan je sa hotelom Izvir, kao i sa termalnim kompleksom. Hotel Radin je najveći hotel u ovim termama i ima ukupno 291 sobu, od kojih svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, radio, sef, mini bar i balkon. Deo soba je klimatizovan i te sobe imaju francuske balkone. U sastavu hotela su restoran, bar, bar sa izvornom mineralnom vodom, frizerski salon i prodavnice.

TERMALNI KOMPLEKS obuhvata površinu od 1.420 m2 i sadrži unutrašnji bazen sa običnom vodom za rekretivno plivanje, unutrašnji i spoljašnji bazen sa termo-minerealnom vodom, unutrašnji bazen sa toplim izvorima 37° C, bazene za decu sa običnom i termalnom vodom, bazen za kneipp sa hladnom vodom, slapove, podvodne masaže i atraktivnu brzu reku.

MEDICO WELLNESS CENTAR CORRIUM gostima nudi 6 različitih vrsta sauna, klasične masaže ili masaže toplim i hladnim kamenjem, a Beauty Studio je namenjen tretmanima nege lica i tela. Nadaleko su poznate kupke sa mineralnom vodom bogatom ugljen-dioksidom koje blagotvorno deluju na jačanje organizma, naročito na srce i cirkulaciju, a istovremeno opuštaju i prijaju. Terme Radenci su među prvim termama u Sloveniji koje su otvorile AYURVEDA CENTAR i na ovaj način dopunile svoju wellness ponudu. Ovde gosti mogu da uživaju u masažama sa uljima koje se izvode prema drevnoj indijskoj tehnici.

 

Higijenski standard Sava Hoteli 

Bar
Restoran
Wellness & Spa
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg