THERMANA PARK LAŠKO
OPIS

Hotel Thermana Park Laško u termama Laško je moderno opremljen hotel sa posebnim akcentom na brigu o raspoloženju gostiju, pa je tako vrlo svetao, a sobe su terapeutski dekorisane u bojama koje bude pozitivne emocije. Nagrađen je i sertifikovan kao hotel koji utiče na smanjenje negativnog uticaja na životnu sredinu.

Svaka soba hotela Wellness Park Laško ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, sef, mini bar i bade mantil. Gosti mogu da biraju sobe okrenute ka ulici ili ka reci, sa ili bez balkona.U sastavu hotela Wellness Park Laško je pored glavnog restorana sa izuzetnom gastronomskom ponudom i a la carte restoran, kao i kafe poslastičarnica sa velikom terasom uz reku.

Wellness i fitnes centar su spojeni sa hotelom.

Gostima Termane Laško je na raspolaganju besplatan parking pored hotela.

TERMALNI CENTAR Termi Laško se sastoji iz bazenskog kompleksa i sauna centra.
BAZENSKI KOMPLEKS Termi Laško ima svoj otvoreni i zatvoreni deo. Zatvoreni deo je pod staklenom kupolom, sa bazenima kružnog oblika i tri whirlpool-a koji su izdignuti nad bazenima. Posebno atraktivno je i noćno osvetljenje. Ovde se nalazi bazen sa efektima talasa, brza reka, rekreacijski bazen sa masažerima, kneipp staza, tobogan, kao i deo sa animacijama za decu. Unutrašnji bazen povezan je prolazom sa spoljašnjim delom koji se koristi i tokom zime. Letnji otvoreni deo sadrži bazen za plivanje, dečiji bazen, whirlpool i tobogan.
SAUNA CENTAR termi Laško obuhvata površinu od 675 m2 i ima ukupno 7 sauna uređenih u savremenom stilu, ali sa dozom tradicije mesta u kome se nalaze. Od toga ima tri finske, parnu, infracrvenu, laconium i sanarium, a za odmaranje i pauzu gosti se mogu osvežiti u hladnom bazenu ili opustiti u toplom bazenu sa masažerom.

WELLNESS SPA CENTARu okviru Terme Laško koncipiran je na način da mu se filozofija temelji na programima namenjenim za opuštanje, uživanje i povratak prirodi. Ovde je gostima na raspolaganju jedinstvena ponuda wellness programa i tretmana na bazi piva ili meda, tematski osmišljene kupke, kao i nega lica i tela bazirana na vrhunskim kozmetičkim proizvodima.
AYURVEDA CENTAR je deo Wellnes Spa centra gde se gosti susreću sa jedinstvenom ponudom programa orijentalne kulture bazirane na holističkoj koncepciji medicine dalekog istoka, tačnije Indije. Ayurveda medicina uči čoveka kako da bude deo prirode i pomaže mu da živi zdrav život. Obuhvata sve aspekte zdravlja tako što promoviše fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno blagostanje. Masaže, rituali, nega, joga i kupke pažljivo su osmišljeni i sprovode se od strane inostranih eksperata u toj oblasti.
Pored Ayurveda masaža gostima su na raspolaganju i različite vrste tajlandskih i klasičnih masaža.
 

 

U centru
Akva park
Parking
Wi Fi
Bazen sa toplom vodom
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Wellness & Spa
Yoga
Hotel Map Title