TERME
OPIS

Hotel Terme 4* je hotel u okviru Terma Čatež u Sloveniji koji ima najmodernije uređene sobe, standardne se nalaze u prizemlju i nemaju balkon, a superior su na spratu i imaju balkon.

Svaka soba u hotelu Terme ima: kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj, dok superior sobe dodatno imaju balkon.

Pored hotelskog restorana gostima su na raspolaganju a la carte restoran i aperitiv bar.

Hotel Terme je smešten u mirnom delu Termi Čatež, udaljen 900 m od hotela Toplice 4* i 300 m od hotela Čatež 3*. Preporučujemo ga parovima jer ovde nema dodatnih sadržaja za decu. Nije povezan toplim hodnikom sa preostala dva hotela.

Bazenski kompleks hotela Terme predstavlja prostor rezervisan samo za goste ovog hotela. U svom sastavu ima unutrašnji i spoljašnji bazen, whirpool, finsku i tursku saunu. Gosti hotela Terme mogu da koriste zatvorenu i otvorenu termalnu rivijeru u okviru hotela Toplice.

Centar zdravlja i lepote hotela Terme u ponudi ima veliki izbor wellnes programa, kao i kozmetričkih tretmana nege lica i tela, a pored klasičnih gostima su na raspolaganju opuštajuća, ayurvedska ili tradicionalna kineska masaža. Jedinstven program predstavljaju rimsko-irske kupke koji spaja različite načine uživanja u wellnes programima starih kultura. Ovaj program traje 2 sata i spaja rimsku saunu i irsko kupatilo, nakon čega sledi piling celog tela, sve u cilju uvođenja duha i tela u potpunu relaksaciju.

Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Teretana
Wellness & Spa
Odbojka na pesku
Skvoš tereni
Teniski teren
Hotel Map Title