HOTEL IDILA HOTEL & SPA
OPIS

Lokacija: Hotel and Spa "Idila" se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice i centralnog trga. Hotel and Spa "Idila" je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju.

 

Sobe/studija/apartmani: Hotel and Spa "Idila Zlatibor Raspolaže sa 5 luksuznih apartmana, 3 studija i 10 soba. U  ponudi turističke agencije Odeon World Travel su sobe, studiji i apartmani. Sobe imaju kupatilo (tuš/wc), telefon, LCD TV i terasu. Studija imaju komfornu sobu sa francuskim krevetom, LCD TV, prostrano kupatilo i terasu. Apartmani ima spavaću sobu sa francuskim krevetom, moderno opremljeni dnevni boravak, prostrano kupatilo i terasu. Odličan izbor za produženi vikend za dvoje na Zlatiboru.

 

Hotelski sadržaj: Hotel and Spa "Idila Zlatibor u sastavu ima restoran, aperitiv bar i Spa centar u čijem je sklopu zatvoreni bazen sa đakuzi kadom, sauna, parno kupatilo, fitnes i teretana sa najsavremenijim spravama. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Letovanje  u Srbiji u hotelu Idila za dvoje

 

Napomene:
- deci su potrebne zdravstvene knjižice za prijavljivanje u hotel
- krevetac za bebe je gratis

Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Teretana
Hotel Map Title