ALL SEASON RESIDENCE APARTMANI APART
OPIS

Lokacija: All Season Residence apartmani se nalaze na Zlatiboru, na samo 100 m od centra. Okruženi su borovom šumom i predstvaljaju kompleks apartmana koji se prepopručuje kako za mlade tako i za porodice sa decom koji žele da provedu odmor u Srbiji.

Sobe: All Season Residence apartmani poseduju 76 smeštajnih jedinica/apartmana u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su vile Živa, vila Sunčica, vila Hajdučica, vila Ružica i vila Vukota. Vila Živa raspolaže sa 16 moderno opremljenih apartmana koji imaju bračni krevet, sofa krevet, kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i fen. Ova vila takođe ima recepciju, lift i loby bar. Vila Sunčica poseduje 20 modernih apartmana koji se dele na studio apartmane, standard apartmane i premium apartmane. Studio apartmani su isključivo za 2 osobe i imaju bračni krevet, kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, fen, TV, peglu, usisivač i besplatan wi fi internet. Standard apartmani su maksimum za 4 osobe i imaju spavaću sobu, dnevnu sobu sa kuhinjom i kupatilo sa tuš kabinom. Takođe imaju fen, TV, peglu, usisivač i besplatan wi fi internet. Premium apartmani su luksuzno opremljeni i veće kvadrature od standard apartmana. Mogu da prime maksimum 4 osobe i imaju odvojenu spavaću sobu, dnevnu sobu sa kuhinjom i kupatilo sa tuš kabinom. Takođe imaju fen, TV, peglu, usisivač i besplatan wi fi internet.  Vila Hajdučica poseduje 15 modernih apartmana koji imaju pogled na poljanu. Vila Ružica raspolaže sa 10 apartmana koji se dele na studio apartmane, standard apartmane i premium apartmane. Potpuno su isto opremljeni kao i u vili Sunčica. Vila Vukota raspolaže sa 15 modernih apartmana koji imaju bračni krevet, sofa krevet, kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i fen.

Hotelski sadržaj: All Season Residence apartmani u sklopu svih 5 vila poseduju loby bar u kome gosti mogu da konzumiraju razne vrste toplih i hladnih napitaka i sokova. Takođe poseduje igraonicu za decu, usluge pranja i peglanja veša, usluge čuvanja dece kao i teretanu.                       

Sport i zabava: Gosti koji odsednu u ovim apartmanima odnosno vilama imaju mogućnost da sa Zlatibora obiđu neke dobro poznate lokalitete, Drvengrad, Stopića pećinu, vodopad Gostilje, Sirogojno, nacionalni park Tara, kao i da se bave pojedinim sportovima na samoj planini – streličarstvo, jahanje, biciklizam, planinarenje, džip ture i mnoge druge.

Servis za pranje i peglanje
WI FI u krugu hotela
Bar
Teretana
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan

Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).

 

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu

- organizaciju putovanja

- boravišne takse

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- dodatne usluge

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

 

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

 

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

 

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

 Cenovnik br. 1 od 31.10.2022.

OTP br. 114/2021 od 12.10.2021. god, kategorija licence A

                                                                           Garancija putovanja broj 2701355, važi od 01.10.2022. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30
office@odeontravel.rs