HOTEL FRUŠKE TERME
OPIS

Lokacija: Novoizgrađeni hotel Fruške Terme nalazi se u srcu Nacionalnog parka Fruška Gora, udaljen 5 km od vazdušne banje Vrdnik. Hotel Fruške Terme se nalazi 23 km od Novog Sada, a  70 km od Beograda. Zajedno sa Etno selom Vrdnička kula, deo je hotelsko - turističkog kompleksa Fruške Terme.

Sobe: Hotel Fruške Terme gostima nudi  216 luksuznih soba i apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su navedeni tipovi soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen, radni sto, TV, mini bar, sef, a gosti imaju  besplatno na raspolaganju bade mantil, papuče i peškire za Spa centar.

Hotelski sadržaj: Hotel Fruške Terme ima glavni restoran, bar, parking, kongresni centar. Prostrana kongresna dvorana i 11 konferencijskih sala - kapacitet od preko 1000 učesnika.

Sport i zabava: U hotelu Fruške Terme gostima su na raspolaganju Vodeni Svet sa 8 unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa termo-mineralnom vodom temperature od 29 do 33°C i čine ga Porodični Svet (zona 1) se sastoji od centralnog unutrašnjeg bazena sa brzom rekom, masažerima i vodenim mlaznicama, unutrašnje-spoljašnjeg bazena za isplivavanje i velikog otvorenog bazena sa pogledom na banju Vrdnik, Dečji Svet (zona 1) čine: dečji bazen dubine 30 cm, dečji bazen sa pećinom i toboganom, dubine 50-80 cm i Aqua fun zona sa dva spoljašnja tobogana, Relax Svet (zona 2) obuhvata: panoramski bazen (21m x 4m), spoljašnji 25-metarski plivačko-rekreativni bazen (25m x 12.5m), relax soba sa vodenim krevetima i Kneipp staza, VIP wellness (zona 3), spa centar samo za VIP goste, se sastoji od: velikog plivačko-rekreativnog bazena sa saunom, relax sobe sa vodenim krevetima i parnog kupatila, Sauna Svet (zona 2) je vrhunski sauna centar koga čina 12 različitih tematskih celina, namenjenih pravim wellness & spa sladokuscima. Saune: finska, ruska, hromo i infracrvena. Dodatni sadržaji: parno kupatilo, laconium, tepidarium i multisenzorni tuševi. Od dodatnih sadržaja u hotelu su na raspolaganju i pikado, stoni tenis, bilijar. Za sve goste koji su ljubitelji aktivnog odmora, na prostoru ispod Vrdničke kule u blizini Etno kompleksa Vrdnička kula nalazi se Adrenalinski Park. Park se prostire u vijugavom spustu od 450 m, ima preko 30 platformi za savlađivanje u 30-ak smerova različite težine i visinske razlike od preko 50 m.
Bilijar
Stoni tenis
Teniski teren
24H Room Service
Parking
WI FI u krugu hotela
Bar
Restoran
Fitnes centar
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 11:00h.

 

CENA UKLJUČUJE:

-  korišćenje zone 1 u hotelu Fruške terme (centralni unutrašnji bazen sa "brzom rekom" i masažerima i vodenim 

   mlaznicama (19m x 21.5m), unutrašnji-spoljašnji bazen za isplivavanje (21.5m x 5.6m), veliki otvoreni bazen sa "infinity"  

   pogledom na banju vrdnik (18.5m x 9.5m), dečiji bazen - dubine 0.3m (5.5m x 4m), dečiji bazen sa pećinom i toboganom    

   dubine 0.5-0.8m (10.5m x 9.5), 2 spoljašnja tobogana – vazi za goste hotela Fruske Terme.

-Gosti Etno kompleksa Vrdnicka Kula placaju koriscenje bazena vikendom 2000 rsd, radnim danima 1200 rsd po osobi.

-Etno kompleks Vrdnicka Kula dozvoljava boravak kucnih ljubimaca samo u bungalovima.

 - Organizaciju putovanja.

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišnu taksu na destinaciji 100 rsd dnevno za odrasle i 50 rsd dnevno za decu 7-15 god, plaćanje se vrši u agenciji uz rezervaciju.

- Doplata za sauna svet je 1000 rsd po osobi i u isti mogu samo osobe starije od 14 godina.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

 

PREDSTAVNIK AGENCIJE:

Ukoliko se tokom boravka na destinaciji javi potreba za asistencijom, molimo putnike da se obrate predstavniku agencije čiji je kontakt telefon naveden na vaučeru. Za sve vanredne situacije, ili ukoliko agencija nema predstavnika na licu mesta, molimo da kontaktirate dežurni broj turističke agencije Odeon World Travel naveden na vaučeru.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2020-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave letnje sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 4 od 15.07.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs