HOTEL ROYAL SPA
OPIS

Lokacija: Hotel Royal Spa se nalazi u Banji Koviljači. Nalazi se u samom centru, u podnožju planine Gučevo. Okružen je zelenilom i prelepim parkom u kome gosti hotela mogu da se opuste tokom boravka. Banja Koviljača važi za jednu od najboljih banja u Srbiji.

Sobe: Hotel Royal Spa poseduje 83 smeštaje jedinice u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe, studiji, apartmani i lux apartmani. Standard sobe mogu biti dvokrevetne i trokrevetne i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i krevet na razvlačenje. Svaka dvokrevetna ili trokrevetena soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, sef, besplatan bežični internet, bade mantil i besplatno parking mesto ispred hotela. Studiji imaju jednu prostoriju sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i imaju kuhinju u sklopu studia.  Apartmani i lux apartmani imaju dve odvojene sobe, spavaću sobu sa dva odvojena kreveta i dnevnu sobu sa krevetom na razvlačenje i odvojenu kuhinju i trpezariju. Svaki apartman ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, sef, besplatan bežični internet, bade mantil i besplatno parking mesto ispred hotela.

Hotelski sadržaj:  Hotel Royal Spa u svom sastavu ima glavni restoran, u kome se služe pansionski obroci. Pored ovoga Hotel Royal Spa ima i glavni Royal bar u kome gosti mogu da se opuste uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih napitaka i domaćih poslastica. Hotel Royal Spa takođe ima besplatan parking za goste hotela koji ima video nadzor, usluge pranja veša i konferencijsku salu. Ovaj hotel je i pet friendly i prima kućne ljubimce do 6kg.

Sport i zabava: Hotel Royal Spa poseduje odličan spa i wellness centar koji gosti hotela mogu da korsite. Gosti hotela mogu da koriste untrašnji bazen sa mineralnom vodom, hidro i aero masažom, kao i hidro jet. Takođe na rapolaganju su im i veliki izbor sauna, tepidarium, relax zona, unutrašnji jacuzzi, kao i različite vrste masaža i tretmana lica uz doplatu. Od sportskih aktivnosti gosti mogu da koriste sto za bilijar, sto za stoni tenis ili da iznajme bicikl. Najmlađim gostima namenjen je jedan manji bazen sa dečijim atrakcijama, kao i dečija igraonica (deca do 6 godina mogu da borave u igraonici u pratnji roditelja). Napomena: Deca do 12 godina mogu da borave u wellness centru u periodu od 10h do 18h. 

Bilijar
Najam bicikla
Stoni tenis
Konferencijske sale
Servis za pranje i peglanje
Parking
WI FI u krugu hotela
Zatvoreni bazen
Bazen za decu
Hotel prima kućne ljubimce
Bar
Restoran
Đakuzi
Sauna
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 11:00h.

 

CENA UKLJUČUJE:

- Rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu.

- Organizaciju putovanja.

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišna taksa iznosi 60 rsd po osobi dnevno - plaćanje na recepciji hotela.

- Deca od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu 30 rsd po osobi i danu - plaćanje na recepciji hotela.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Dinarima. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

 

PREDSTAVNIK AGENCIJE:

Ukoliko se tokom boravka na destinaciji javi potreba za asistencijom, molimo putnike da se obrate predstavniku agencije čiji je kontakt telefon naveden na vaučeru. Za sve vanredne situacije, ili ukoliko agencija nema predstavnika na licu mesta, molimo da kontaktirate dežurni broj turističke agencije Odeon World Travel naveden na vaučeru.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2020-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave letnje sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 2 od 12.06.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs