HOTEL IZVOR
OPIS

Lokacija: Hotel Izvor je prestižan i jedinstven u Srbiji, ponosan dobitnik nagrade za najbolji hotel jugoistočne Evrope, udaljen je samo sat vremena od Beograda i svojim wellness programom i aqua parkom predstavlja biser kraljevske Bukovičke banje. U srcu Šumadije, između planinskog venca Bukulja-Venčac i Orašačkog brda nalazi se Aranđelovac. Ovaj banjski centar je od davnina poznat po blagotvornoj kiseloj vodi, danas svima poznatoj flaširanoj „Knjaz Miloš“ vodi. Bukovička mineralna voda svrstana je u red najpoznatijih evropskih i svetskih alkalno-ugljeno kiselih voda širokog dijapazona lekovitosti. Bukovička banja nalazi se u centru Aranđelovca u čuvenom parku sa bogatim cvetnim alejama, fontanama, drvoredima skulpturama i izvorima pitke vode. Ljubiteljima aktivnog odmora preporučuje se poseta Oplencu, manastirska tura, jahanje, biciklizam, pešačke ture i pecanje na Garaškom jezeru.

Sobe: Hotel Izvor ima ukupno 165 soba i apartmana, od kojih svaki ima kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, telefon, internet konekciju, mini bar, sef, bademantil, papuče i terasu.

Hotelski sadržaj: Gostima je na raspolaganju pansionski restoran sa posluženjem na bazi švedskog stola i 2 a la carte restorana sa ponudom nacionalne, internacionalne i italijanske kuhinje, lobby bar, letnja terasa i spa bar.

Sport i zabava: Wellness & spa - u sastavu centra je 10 unutrašnjih i spoljašnjih bazena, bio sauna, relaks soba sa himalajskom solju, finska sauna, parno kupatilo, ruska banja, tepidarijumi, veseli tuševi, ponuda masaža i vichy tretmana. Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora na raspolaganju su fitness centar, kuglana, stoni tenis i bilijar. Aqua park  - predstavlja izvor zabave za celu porodicu, a sastoji se od 3 bazena sa mineralnom vodom, 12 tobogana za odrasle, 3 tobogana za decu i mnogo atrakcija koje će zadovoljiti i najzahtevnije posetioce. Pored vodenih atrakcija, nudi i sadržaje kao što su restoran, kafe-picerija, poslastičarnica sa sendvič barom, igrališta za decu, mnogobrojne sportske terene i amfiteatar. 

Bilijar
Stoni tenis
Teniski teren
Akva park
Zatvoreni bazen
Spoljašnji bazen
Bar
Italijanski restoran
Bar na bazenu
Restoran
Restoran a’la carte
Fitnes centar
Đakuzi
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Wellness & Spa
Hotel Map Title
PROGRAM

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan: Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi – pretposlednji dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 12:00h.

 

CENA UKLJUČUJE:

-          noćenje na bazi polupansiona (doručak i večera), neograničeno korišćenje

               Spa & Wellness centra, fitnes centra, aqua parka (u sezoni) kao i upotreba WiFi. 

       -     Organizaciju putovanja.

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišnu taksu na destinaciji RSD 120,00 dnevno za odrasle i RSD 60 dnevno za decu 7-15 god, plaćanje se u agenciji.

  

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

OSIGURANJE:

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravača. U poslovnicama Odeon World travel-a moguće je, uz fotokopiju prve strane pasoša, pribaviti polisu osiguravača koja pokriva, u slučaju potrebe, od prvog do poslednjeg dana putovanja troškove lečenja i bolničke troškove do iznosa od 35 000 evra. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnogo siguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.

U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici.

Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji.

Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

Funkcionisanje klima uređaja u smeštajnim objektima zavisi od sezonalnosti i politike samog objekta.

 

PREDSTAVNIK AGENCIJE:

Ukoliko se tokom boravka na destinaciji javi potreba za asistencijom, molimo putnike da se obrate predstavniku agencije čiji je kontakt telefon naveden na vaučeru. Za sve vanredne situacije, ili ukoliko agencija nema predstavnika na licu mesta, molimo da kontaktirate dežurni broj turističke agencije Odeon World Travel naveden na vaučeru.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik br. 1 od 19.05.2020.

OTP br. 103/2020 od 01.02.2020.god, kategorija licence A40

Garancija putovanja broj 2700165, važi od 01.01.2020. god.

Odeon World Travel d.o.o.

Kneza Miloša br. 84, Beograd, Tel: +381 11 366 02 22, +381 11 366 09 99 Fax:+ 381 11 366 02 25

Beogradska br. 71, Beograd, Tel: +381 11 323 80 04 Fax: +381 11 323 81 30

office@odeontravel.rs , www.odeontravel.rs