SOL BARBADOS
OPIS

Lokacija: Hotel Sol Barbados je moderan i renoviran hotel koji pripada prestižnom lancu hotela Sol Melia. Smešten je na zapadnoj strani letovališta Magaluf uz samu obalu, na samo 150 m od peščane plaže, sa predivnim pogledom na ceo zaliv. Jedan je od prvih tematskih hotela namenjen za porodični odmor na ostrvu Majorka. Hotel Sol Barbados je udaljen 15 km od grada Palme, a od aerodroma 22 km.

 

Sobe: Hotel Sol Barbados raspolaže različitim tipovima soba, od kojih su u ponudi agencije Odeon World Travel, sobe sa pogledom na bazen i sobe sa pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, wi fi internet, mini frižider, sef (uz doplatu) i balkon. Standardne sobe sa pogledom na bazen ili more su veličine 25m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 2 deteta.

Hotelski sadržaj: Hotel Sol Barbados u svom sastavu ima restoran sa raznovrsnom ponudom jela nacionale i internacionalne kuhinje, wi fi internet u zajedničkim prostorijama, dečiji klub, usluge rent a car i rent a bike servisa.

Sport i zabava: Hotel Sol Barbados u letovalištu Magaluf u svom sastavu ima veliki bazen za odrasle, bazen sa toboganima, 2 bazena za decu, kao i lepo uređenu terasu za sunčanje. Gostima hotela Sol Barbados su na raspolaganju i fitness centar, sauna, kao i sobe za različite vrste masaža. Tim animatora brine o zabavi gostiju u toku večeri, dok se u toku dana poseban tim brne o najmlađim gostima. Veliki broj restorana, barova i diskoteka se nalazi u samom centru letovališta Magaluf, a boravak na ostrvu Majorka gosti mogu da upotpune i učešćem u različitim sportovima na vodi.

 

all inclusive 

 

Blizu plaže
Peščana plaža
Animacija za decu
Rent a Car
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Sauna
Mini klub
Najam bicikla
Hotel Map Title