HSM DON JUAN
OPIS

 

Lokacija: Hotel HSM Don Juan se nalazi na jugu ostrva Majorka, u najpopularnijem letovalištu Magaluf. Hotel HSM Don Juan udaljen je 400 m od prostrane peščane plaže. Od grada Palma udaljen je 15km, a od aerodroma 22km. Stanica lokalnog autobusa nalazi se na 100 m od hotela. Na samo nekoliko minuta hoda od hotela nalazi se poznata zona za zabavu u kojoj možete uživati u brojnim restoranima, barovima i prodavnicama.

 

Sobe: Hotel HSM Don Juan raspolaže sa 182 sobe, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet i balkon. U ponudi agencije Odeon World Travel su sobe kategorije standard veličine 24m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: U hotelu HSM Don Juan pansionski obroci služe se u hotelskom restoranu, a u ponudi su i 2 bara, od kojih je 1 pored bazena. Gostima je na raspolagnju i TV sala, internet centar, salon za različite vrste igara, a dostupne su i usluge rent a car-a, rent a bike, i lekara.

 

Sport i zabava: Hotel HSM Don Juan ima bazen sa odvojenim delom za decom, kao i lepo uređen prostor za sunčanje. Gostima su na raspolaganju stoni tenis, bilijar ili pikado, dok je najmlađima namenjeno igralište. U toku dana i večeri organizuju se različiti zabavni programi za decu i odrasle, a na raspolaganju su i brojni barovi u centru Magalufa.

 

Rent a Car
Wi Fi
Bazen sa delom za decu
Bar
Bar na bazenu
Restoran
Snek bar
Bilijar
Pikado
Stoni tenis
TV sala
Hotel Map Title