ALUA LEO
OPIS

Lokacija: Hotel Alua Leo (ex Roc Leo) se nalazi u poznatom letovalištu na ostrvu Majorka u mestu Kan Pastilja. Od plaže je udaljen 150 m, od grada Palme 9 km, a od aerodroma 4 km. Hotel Alua Leo blizu je samog centra mesta Kan Pastilja, idealno je lociran u odnosu na promenadu i centar zbivanja u toku večeri. Nedaleko od hotela Alua Leo nalazi se i autobuska stanica odakle se za dvadesetak minuta stiže u centar Palme, glavnog grada Majorke. Hotel Roc Leo renoviran je 2017. godine.

 

Sobe: Hotel Alua Leo, koji je u ponudi turističke agencije Odeon World Travel, raspolaže sa 280 soba. Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, mini frižider, besplatan wi fi internet, sef (uz doplatu), balkon ili terasa. Veličina standardne sobe je 25 m2 i namenjena je za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: U restoranu hotela Alua Leo služe se jela internacionalne kuhinje, a lagani obroci, poslastice I osvežavajući napici u 2 bara, od kojih je 1 pored bazena. U sastavu hotela Alua Leo gostima su na raspolaganju I internet centar, bilijar, pikado, a mogu se zabaviti I mini-golfom. Usluge čuvanja dece, rent a car, rent a bike, kao i usluge lekara dostupni su gostima hotela Alua Leo.

 

Sport i zabava: Hotel Alua Leo ima 2 bazena, od kojih je jedan bazen namenjen za decu. Zabavu u toku večeri po kojoj je Majorka prepoznatljiva gosti mogu da potraže u brojnim obližnjim barovima, restoranima ili na terasi hotela.

Blizu plaže
Peščana plaža
Animacija
Internet kafe
Rent a Car
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Bilijar
Hotel Map Title