PUENTE REAL
OPIS

Lokacija: Hotel Puente Real se nalazi u obalskoj regiji Kosta Del Sol, na samoj plaži Los Alamos u letovalištu Toremolinos. Od turističkog centra mesta Toremolinos hotel Puente Real je udaljen oko 4 km. Aerodrom Malaga je udaljen oko 6 km od hotela, a centar grada Malaga oko 14 km.

Sobe: Hotel Puente Real ima 473 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe površine oko 20m² namenjene za smeštaj porodica sa 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete, kao i superior sobe površine oko 20m² namenjene za smeštaj porodica sa 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete. Sve sobe hotela Puente Real imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider, sef uz doplatu, besplatan wi fi internet i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Puente Real su recepcija, restoran u kom se služe pansionski obroci, italijanski restoran La Farfalla, restoran Be Blue, bar kod bazena i lobby bar gde se služe kokteli i drugi osvežavajući napici, privatan parking. Hotel nudi usluge rent-a-bike.

Sport i zabava: Hotel Puente Real u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Toremolinos, ima 2 spoljašnja bazena smeštena u lepoj bašti sa uređenim prostorom za sunčanje pored bazena, fitness centar koji su na raspolaganju gostima hotela. Gosti hotela Puente Real na raspolaganju imaju dečiji klub (za decu od 4 do 12 godina), kao i dnevnu (vaterpolo i aerobik) i večernju animaciju. Gosti se mogu okušati u streljaštvu u baštama uz raspoloživu opremu i obučeno osoblje. U blizini hotela gosti hotela mogu da uživaju u golfu, jahanju konja, jedrenju, ronjenju, pecanju i na teniskom terenu.
 

All inclusive concept

Hotel Map Title