MONARQUE FUENGIROLA PARK
OPIS

Lokacija: Hotel Monarque Fuengirola Park se nalazi u obalskoj regiji Kosta Del Sol u letovalištu Fuengirola, udaljen oko 200 m od plaže Las Gaviotas. Od turističkog centra mesta Fuengirola hotel je udaljen oko 5 km, a 150 m od železničke stanice. Aerodrom Malaga je udaljen oko 20 km od hotela, a centar grada Malaga oko 30 km.

Sobe: Hotel Monarque Fuengirola Park ima 393 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe površine oko 20m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Sve sobe hotela Monarque Fuengirola Park imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i sef se iznajmljuju uz doplatu, besplatan wi fi internet, balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Monarque Fuengirola Park su recepcija, restoran u kom se služe pansionski obroci, bar gde se služe topla, bezalkoholna i alkoholna pića, bar pored bazena, privatan parking uz doplatu. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Sport i zabava: Hotel Monarque Fuengirola Park u regiji Kosta Del Sol u letovalištu Fuengirola, ima  2 spoljašnja bazena sa uređenim prostorom za sunčanje pored bazena, spa centar koji je na raspolaganju gostima hotela ima unutrašnji bazen, đakuzi, saunu i tursko kupatilo. Gosti hotela mogu da koriste teren za tenis, a u blizini hotela se nalaze golf tereni.