ESTIVAL PARK SALOU
OPIS

Lokacija: Hotel Estival Park Salou na Kosta Doradi je izuzetno sadržajan hotelski kompleks koji se nalazi u mestu La Pineda i dobra je preporuka za porodični boravak u regiji Kosta Dorada. Hotelski kompleks se prostire na površini od 110.000 m². Od prostrane peščane plaže ga dele ulica i šetalište. Centar letovališta Salou je udaljen 4 km, a aerodrom u Barseloni 95 km.

 

Sobe: U sastavu kompleksa Estival Park Salou su 3 petospratne hotelske zgrade sa 899 soba, posebna zgrada u kojoj je 69 soba i 150 apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe i dupleksi. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi fi internet, mini frižider i balkon. Standard sobe su veličine oko 26m² namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Dupleks je veličine oko 37m² namenjen za smeštaj do 4 osobe.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Estival Park Salou ima 3 restorana, sa ponudom jela internacionalne, mediteranske i lokalne kuhinje. Gostima hotela su na raspolaganju i picerija, 4 snack bara i 3 bara pored bazena, u kojima se služe lagani obroci, poslastice i osvežavajući napici. U sastavu hotela je i frizerski salon, a dostupne su i usluge pranja veša i rent a car.

 

Sport i zabava: Osim uživanja na plaži, gosti hotela Estival Park Salou mogu da koriste veliki bazen za odrasle i decu, sa lepo uređenim prostorom za sunčanje. Ljubiteljima sporta su namenjeni tereni za mini tenis i skvoš. U sastavu hotelskog kompleksa je veliki wellness i spa centar Aquum“ sa 9 različitih vrsta bazena, saunom, turskim kupatilom, đakuzijem i sobama za masaže i kozmetičke tretmane. Moderno opremljen fitness centar je namenjen ljubiteljima rekreacije. Dnevni i večernji programi animacije, diskoteka, kao i dečiji klub za najmlađe, gostima upotpunjuju boravak u ovom hotelskom kompleksu.

 

All inclusive concept 

Na plaži
Peščana plaža
Animacija
Frizerski salon
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Tursko kupatilo
Mini klub
Hotel Map Title