4R SALOU PARK RESORT I
OPIS

 

Lokacija: Hotel 4R Salou Park Resort I u regiji Kosta Dorada, se nalazi u letovalištu Salou. Hotel je udaljen 500 m od centra letovališta i oko 100 m od najbliže plaže Kapeljans. Sastoji se od 2 zgrade, kategorije 3* i 4*, čiji gosti koriste zajedničke sadržaje. Portaventura zabavni park je na oko 2 km od hotela. Hotel 4R Salou Park Resort I je od aerodroma El Prat u Barseloni udaljen 100 km.

 

Sobe: U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe veličine 23m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Sve sobe hotela 4R Salou Park Resort I poseduju kupatilo, fen, TV, telefon, centralnu klimu, sef (uz doplatu), mini bar, wi fi internet i većina soba ima balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela 4R Salou Park Resort I su glavni restoran u kom se služe pansionski obroci, a la carte restoran i 2 bara od kojih je 1 pored bazena. Gosti mogu da koriste i internet centar.

 

Sport i zabava: Osim 2 bazena, od kojih je 1 bazen za decu, hotel 4R Salou Park Resort I u regiji Kosta Dorada u letovalištu Salou ima i uređen prostor za sunčanje, stolove za bilijar, fitness centar, kao i spa centar koji sadrži saunu i salon za masažu. O zabavi brinu animatori, kroz različite vrste dnevnih i večernjih programa. Najmlađim gostima hotela su namenjeni igralište i dečiji klub.

Blizu plaže
Peščana plaža
Animacija
Internet kafe
Servis za pranje i peglanje
Usluge lekara
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Fitnes centar
Masaža
Sauna
Spa centar
Stoni tenis
Hotel Map Title