4R PLAYA PARK
OPIS

Lokacija: Hotel 4R Playa Park se nalazi u letovalištu Salou u obalskoj regiji Kosta Dorada. Smešten je 400 m od centra i 200 m od plaže Plaja Larga, duž koje se pruža predivna promenada. Hotel je od aerodroma El Prat u Barseloni udaljen 100 km.

 

Sobe: Hotel ima ukupno 315 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe veličine oko 20,6m² namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete. Svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), besplatan wi fi internet i balkon.

 

Hotelski sadržaj: Hotel 4R Playa Park osim restorana u kom se služe pansionski obroci, ima i bar pored bazena, gde gosti mogu uživati u osvežavajućim napicima i poslasticama. U sastavu hotela je i internet centar.

 

Sport i zabava: Gostima hotela 4R Playa Park u regiji Kosta Dorada u letovalištu Salou su na raspolaganju 2 bazena, od kojih je 1 bazen za decu, sa uređenim prostorom za sunčanje i uživanje. Za zabavu su namenjeni dnevni i večernji programi animacije za odrasle i decu, stolovi za bilijar, malo igralište i dečiji klub. Tokom boravka u ovom letovalištu gosti mogu da se zabave u tematskom parku Portaventura, koji je udaljen oko 2 km, dok su im u večernjim časovima na raspolaganju restorani i barovi.

gosti mogu da se zabave u tematskom parku Portaventura, koji je udaljen oko 2 km, dok su im u večernjim časovima na raspolaganju restorani i barovi. 

Blizu plaže
Gradska plaža
Animacija
Wi Fi
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Snek bar
Mini golf
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title