ANDALUZIJA OKTOBAR 2022
OPIS

EXE MACARENA 4**, Sevilja https://www.eurostarshotels.co.uk/exe-sevilla-macarena.html

Hotel Exe Macarena se nalazi nedaleko od zgrade Parlamenta Andaluzije, na pešačkoj udaljenosti (oko 20min) od samog centra grada i najvažnijih znamenitosti. Raspolaže sa 330 soba, od kojih svaka ima kupatilo, fen, telefon, TV, sef, mini bar i klima uređaj. U sastavu hotela je restoran u kom se služi doručak, a gostima su dostupni i servis za pranje veša, wifi internet, terasa na krovu hotela.

 

MELIA GRANADA 4*, Granada https://www3.melia.com/en/hotels/spain/granada/melia-granada

Hotel Melia Granada se nalazi u samom srcu grada, nedaleko od gradske katedrale i svih najvažnijih turističkih znamenitosti. Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, mini bar, sef wifi internet. Osim restorana, hotel Melia Granada u svom sastavu ima i bar i teretanu.

 

SOL DON PABLO TORREMOLINOS BY THE BEACH 4* https://www3.melia.com/en/hotels/spain/torremolinos/sol-don-pablo

Hotel Sol Don Pablo pripada Melia lancu hotela i odličan je izbor za boravak na obali Sunca (Costa del Sol). Nalazi se na samoj promenadi uz plažu, a od centra letovališta je udaljen manje od 2km. Sve soba imaju kupatilo, TV, mini frižider, sef, wifi internet i balkon. Osim restorana, gostima su na raspolaganju i bar, terasa za sunčanje, spoljašnji bazen, teretana i spa centar.

 

ODEON World Travel zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelima iste kategorije.