ANDALUZIJA KRUZNA TURA FEBRUAR 2024
OPIS

DON PABLO TORREMOLINOS 4*, Toremolinos
https://www.melia.com/en/hotels/spain/torremolinos/sol-don-pablo
Hotel Sol Don Pablo pripada Melia lancu hotela i odličan je izbor za boravak na obali Sunca (Costa del Sol). Nalazi se na samoj promenadi uz plažu, a od centra letovališta je udaljen manje od 2 km. Sve soba imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, sef, wi fi internet i balkon. Osim restorana, gostima su na raspolaganju i bar, terasa za sunčanje, spoljašnji bazen, teretana i spa centar.

GRAN HOTEL LUNA DE GRANADA 4*, Granada
https://www.delunahotels.com/granada/hoteles/gran-hotel-luna-de-granada
Gran Hotel Luna De Granada se nalazi u blizini istorijskog centra Granade, železnička stanica i univerzitet u Granadi su udaljeni 1 km od hotela, a palata Alhambra je udaljena 3 km. Gostima hotela na raspolaganju su recepcija, restoran, bar, spa centar, teretana, spoljašnji bazen, wi fi internet, parking. Hotel ima 366 soba i sve standardne sobe imaju: kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, wi fi internet.

EXE LAS ADELFAS 4*, Kordoba
https://www.eurostarshotels.com/exe-las-adelfas.html?referer_code=lb0gg00yx&utm_source=google&utm_medium=business&utm_campaign=lb0gg00yxExe Las Adelfas hotel se nalazi u stambenoj četvrti Brilante, udaljen oko 3 km od istorijskog centra Kordobe. Stanice javnog prevoza se nalaze u neposrednoj blizini hotela, autobus broj 13 staje ispred hotela i povezuje hotel sa železničkom i autobuskom stanicom u Kordobi, kao i glavnim trgovačkim kvartom. Hotel raspolaže sa 101 smeštajnom jedinicom. Sve sobe su komforne, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, sef, mini bar i wi fi internet konekciju. U sastavu hotela je restoran u kom se služe obroci.

EXE MACARENA HOTELS 4*, Sevilja
https://www.eurostarshotels.co.uk/hotels-in-spain-seville.html?td=b00ga02&referer_code=ADWORDS_EN&gclid=EAIaIQobChMI8uCH_6r7-gIVDvp3Ch2LzwfMEAAYASAAEgIEUvD_BwE Hotel Exe Macarena se nalazi nedaleko od zgrade Parlamenta Andaluzije, na pešačkoj udaljenosti (oko 20 min) od samog centra grada i najvažnijih znamenitosti. Raspolaže sa 330 soba, od kojih svaka ima kupatilo, fen, telefon, TV, sef, mini bar i klima uređaj. U sastavu hotela je restoran u kom se služi doručak, a gostima su dostupni i servis za pranje veša, wi fi internet, terasa na krovu hotela.

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg