RAMADA RESORT EX LARIX
OPIS

Lokacija: Hotel Ramada Resort (ex Larix) je najbolji ski hotel u Sloveniji, nalazi na samom početku ski staze i na 100 m od centra Kranjske Gore. Pored toga što je omiljen skijašima, Ramada Resort je idealan izbor i za leto na Kranjskoj Gori.

Sobe: Hotel Ramada Resort (ex Larix) ima 118 soba, sve su renovirane i svaka ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, wi-fi, mini bar i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, superior i suite sobe. Superior sobe imaju pogled na ski stazu. Dete do 6 godina boravi besplatno bez sopstvenog ležaja, ukoliko je ležaj za dete potreban, doplata je 30  po noći.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Ramada Resort (ex Larix) su restoran, bar, skijašnica i parking. Vodeni park Aqua Larix prostire se na 400 m² vodene površine, ima unutrašnji bazen sa toplom vodom, dečiji bazen, kao i specijalni whirpool sa temperaturom vode do 39°C. Sauna centar ima dve finske saune, jednu infra crvenu, kao i parno kupatilo. U okviru hotela nalazi se i kazino sa automatima za igre na sreću.


 

Na stazi
U blizini ski staze
Parking
Skijašnica
Bazen za decu
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Parno kupatilo
Sauna
Wellness & Spa
Kockarnica
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg