KOMPAS
OPIS

Lokacija: Hotel Kompas je najveći hotel na Kranjskoj Gori, nalazi se preko puta hotela Ramada Resort (ex Larix) i staza. Idealan je izbor kako za skijanje na Kranjskoj Gori, tako i za leto na Kranjskoj Gori.

Sobe: Hotel Kompas u svom sastavu ima 150 smeštajnih jednica, od kojih je većina renovirana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard i superior sobe. Svaka ima kupatilo fen, SAT TV, telefon, wi-fi i sef. Superior sobe imaju balkon. Neke sobe za smeštaj četiri osobe imaju krevet na sprat. Dete do 6 godina boravi besplatno bez sopstvenog ležaja, ukoliko je ležaj za dete potreban doplata je 30  po noći (vidljivo kroz sobu extra bed).

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u sastavu hotela Kompas je i tipičan slovenački restoran, bar i noćni klub. Centar za relaksaciju ima unutrašnji bazen, dečiji bazen sa toboganom, finsku saunu, parno kupatilo i whirpool. Gosti Kompas hotela mogu da koriste vodeni park Aqua Larix kao i ostale sadržaje hotela Ramada Resort (ex Larix). Od dodatnih sadržaja Kompas hotel ima parking i skijašnicu.


U blizini ski staze
Koristi bazene hotela Ramada Resort i Kompas
Noćni klub
Bazen za decu
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Parno kupatilo
Sauna
Hotel Map Title