HOTEL BIANCA RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Hotel Bianca Resort & Spa se nalazi u centru Kolašina, na oko 1000 m nadmorske visine. Okružen je ambijentom guste borove šume i planine Bjelasica. Od Beograda je udaljen nešto manje od 400 km, a od Podgorice i međunarodnog aerodroma oko 70 km. Skijalište se nalazi na oko 10km udaljenosti od hotela i jedini način stići do žice je uz pomoć taksi vozila. Vožnja taksijem košta oko 10eur po pravcu.

Sobe: Hotel Bianca Resort & Spa raspolaže sobama kategorije standard (15m²), superior (20m²) i executive (25m²), kao i apartmanima kategorije junior (42m²), executive (74m²) i predsednički (178m²). Sve sobe i apartmani imaju kupatilo sa kadom (jacuzzi samo u apartmanima), fen, telefon, TV, sef, mini bar i wi fi internet. Apartmani se sastoje od jedne ili dve spavaće sobe i dnevnog boravka sa sofama.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je restoran „Chives” u kom se služe pansionski obroci, jela nacionalne i internacionalne kuhinje, uz selekciju domaćih vina. Gosti mogu da se opuste i uživaju u prijatnom ambijentu nekog od 4 hotelska bara, sa raznovrsnom ponudom poslastica, toplih i hladnih napitaka ili koktela. U hotelskoj ponudi je i servis za pranje i peglanje, frizerski salon, wi fi internet u celom objektu, kao i besplatan parking za goste hotela.

 

Sport i zabava: U toku zimskih meseci, gostima hotela Bianca Resort & Spa na raspolaganju su sadržaji i ski staze planine Bjelasice i ski centra „Kolašin 1450” (udaljen oko 10 km) do kojeg je moguće je organizovati taksi prevoz. Relaksaciji i uživanju je namenjen i hotelski spa&wellness centar, koji sadrži unutrašnji bazen, fitnes salu, saunu, parno kupatilo, kao i sobe za različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana.

Frizerski salon
Parking
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Hotel Map Title