HOTEL BIANCA RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Hotel Bianca Resort & Spa se nalazi u centru Kolašina, na oko 1000 m nadmorske visine. Okružen je ambijentom guste borove šume i planine Bjelasica. Od Beograda je udaljen nešto manje od 400 km, a od Podgorice i međunarodnog aerodroma oko 70 km. Skijalište se nalazi na oko 10km udaljenosti od hotela i jedini način stići do žice je uz pomoć taksi vozila. Vožnja taksijem košta oko 10eur po pravcu.

Sobe: Hotel Bianca Resort & Spa raspolaže sobama kategorije standard (15m²), superior (20m²) i executive (25m²), kao i apartmanima kategorije junior (42m²), executive (74m²) i predsednički (178m²). Sve sobe i apartmani imaju kupatilo sa kadom (jacuzzi samo u apartmanima), fen, telefon, TV, sef, mini bar i wi fi internet. Apartmani se sastoje od jedne ili dve spavaće sobe i dnevnog boravka sa sofama.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je restoran „Chives” u kom se služe pansionski obroci, jela nacionalne i internacionalne kuhinje, uz selekciju domaćih vina. Gosti mogu da se opuste i uživaju u prijatnom ambijentu nekog od 4 hotelska bara, sa raznovrsnom ponudom poslastica, toplih i hladnih napitaka ili koktela. U hotelskoj ponudi je i servis za pranje i peglanje, frizerski salon, wi fi internet u celom objektu, kao i besplatan parking za goste hotela.

 

Sport i zabava: U toku zimskih meseci, gostima hotela Bianca Resort & Spa na raspolaganju su sadržaji i ski staze planine Bjelasice i ski centra „Kolašin 1450” (udaljen oko 10 km) do kojeg je moguće je organizovati taksi prevoz. Relaksaciji i uživanju je namenjen i hotelski spa&wellness centar, koji sadrži unutrašnji bazen, fitnes salu, saunu, parno kupatilo, kao i sobe za različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana.

Frizerski salon
Parking
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Parno kupatilo
Sauna
Hotel Map Title
PROGRAM

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan

Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-predposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).

 

CENA UKLJUČUJE:

- rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici

- 20% popusta na izabrane Spa tretmane (masaže, tretmane lica i tela) tokom jesenjih paketa čija realizacija traje do 20.12.2021.

- besplatno korišćenje unutrašnjeg bazena, saune, đakuzija, teretane i turskog kupatila

- parking

- wi fi

- uslugu rezervacije

- boravišne takse i osiguranje

 

CENA NE UKLJUČUJE:

- dodatne usluge

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21  dan pre polaska.

2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.

3. PLAĆANJE NA RATE – bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata).

4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20.umesecu. Konkretan dogovor u agenciji.

5. PREKO RAČUNA – uplata na račun Odeon World Travel-a.

6 ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – sa firmama sa kojima Odeon World Travel ima ugovor.

7. TURISTIČKIM KREDITOM – sa izdatim predračunom od strane Odeon World Travel, klijent aplicira za kredit u banci.

 

Odeon World Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude.

 

SMEŠTAJ:

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Deca 0-2 god. nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma krevetca informišu u agenciji. Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja.

 

CENE ZA DECU:

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

 

NAPOMENA:

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA i predstavnika prvog dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih kapaciteta iz ponude turističke agencije Odeon World Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih web stranica istih, predviđenih za 2021/22-u godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave zimske sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.

 

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

Cenovnik broj 1 od 28.10.2021.