LAVINA
OPIS

Lokacija: Hotel Lavina je hotel modernog i savremenog dizajna otvoren 2013. god. Nalazi se na 1 650 m nadmorske visine, na početku Rajske doline, između staza Ogorjelica i Prača. Jedan je od najboljih hotela skijališta Jahorina.

Sobe: Hotel Lavina ima ukupno 22 sobe i 23 apartmana. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba. Svaka soba ima kupatilo (tuš/ wc), TV, telefon, bežični internet, sef i mini bar. Apartmani imaju odvojenu spavaću sobu i dnevni boravak. Junior suite ima 23 m2, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje. Superior suite ima 33 m2, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnog boravka sa trosedom na razvlačenje. Deluxe suite ima 43 m2, sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnog boravka sa dvosedom i foteljom na razvlačenje. Sve sobe i apartmani imaju pogled na ski staze.

Hotelski sadržaj: Hotel Lavina ima restoran-bar sa bogatom ponudom domaćih jela i vina i sa organizovanim zabavnim tematskim i muzičkim večerima. Gosti mogu da uživaju u wellness centru u čijem sastavu su bazen, finska sauna, parno kupatilo, đakuzi, sobe za različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana. Skijašima su na raspolaganju skijašnica i ski škola, a za sve goste je obezbeđen parking ispred hotela.


Cene ski usluga možete pogledati ovde 

Blizu žičare
Ski in/ski out hotel
Iznajmljivanje SKI opreme
Kamin sala
Parking
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Masaža
Sauna
Tursko kupatilo
Stoni tenis
Večernji program
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg