BOARD
OPIS

Lokacija: Hotel Board jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa Jahorina, na 100 m udaljenosti od žičare i ski lifta. Hotel je renoviran 2021. godine.

Sobe: Hotel Board ima 27 standard soba, 4 superior suite-a, kao i jedan deluxe suite. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su svi tipovi soba. Sve sobe su komforne i moderno opremljene i svaka ima kupatilo (tuš/wc), SAT TV, telefon i mini bar. Deluxe suite u svom sastavu ima i đakuzi. Standard sobe imaju 2 ili 3 standardna kreveta i jedan pomoćni. Superior suite sobe imaju 3 ili 4 standardna kreveta i 1 ili 2 pomoćna. Deluxe suite ima 3 standardna kreveta i 2 pomoćna.
Minimalan broj osoba u standard room 2-4 pax je 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.
Minimalan broj osoba u superior suite 2-5 pax je 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.
Minimalan broj osoba u superior suite 4-5 pax je 4 odrasle osobe.

Hotelski sadržaj: Jela domaće i internacionalne kuhinje se služe u prijatnom ambijentu restorana hotela Board, a gosti mogu da uživaju i u baru uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka. Wellness centar raspolaže bazenom, saunom, parnim kupatilom, kao i sobama za masažu. Gosti mogu da koriste i teretanu, dok je najmlađima na raspolaganju igraonica. Hotel Board u svom sastavu ima skijašnicu i parking, a gosti hotela ostvaruju popust u ski rentalu koji se nalazi na Poljicama.  

Iznajmljivanje SKI opreme
Kamin sala
Parking
Skijašnica
Wi Fi
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Đakuzi
Masaža
Sauna
Mini klub
Hotel Map Title