SARACEN SANDS
OPIS

Lokacija: Hotel Saracen Sands je porodični hotelski kompleks, smešten na površini od preko 3 hektara. Karakteriše ga velika glavna zgrada u beloj boji, okružena bujnom baštom. Nalazi se preko puta prostrane peščane plaže do koje vodi podzemni prolaz, u mestu Isola delle Femmine, na severozapadnom delu ostrvu Sicilija. Udaljen je 15 km od Palerma i 10 km od aerodroma.

 

Sobe: Hotel Saracen Sands ima 237 soba koje su opremljene u mediteranskom stilu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider, sef, wi fi internet i balkon. Standard sobe su veličine 22m² namenjene za smeštaj porodica sa dvoje dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete.

 

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Saracen Sands na raspolaganju je recepcija, lift, wi fi internet, picerija, rent a bike usluga. Osim glavnog restorana, hotel Saracen Sands ima i dečiji restoran, kao i nekoliko barova od kojih je jedan na plaži i prodavnicu. Dečiji krevetac je moguće obezbediti uz doplatu 10€ dnevno na licu mesta.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Saracen Sands u mestu Isola delle Femmine na ostrvu Sicilija, na raspolaganju su 4 bazena od kojih su 2 dečija, fitness centar, spa centar, teniski teren, teren za odbojku na plaži, tereni za mini fudbal i košarku, stoni tenis i mini golf. Na plaži postoji mogućnost bavljenja različitim sportovima na vodi. Goste u toku dana i večeri zabavljaju animatori različitim zabavnim programima, a najmlađim gostima je namenjen dečiji klub. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobran na plaži besplatno od 7 reda, za 1 red doplata iznosi 20€, 2 red doplata iznosi 15€, 3 red 10€ dnevno. Peškiri za plažu su mogući uz doplatu od 2,5€ dnevno uz depozit od 10€.

*Tokom trajanja popusta za rane uplate, važe sledeći uslovi otkaza rezervacije: 30% iznosa je bespovratno od momenta potvrde, ostatak podleže navedenom u Opštim uslovima putovanja!

 

Suvenirnica
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Restoran
Mini golf
Teren za mini fudbal
Teren za odbojku
Večernji program
Hotel Map Title